//tuš kabina
  • Ovaj moderan, polukružni stakleni paravan za tuš kade dostupan je u simetričnoj i asimetričnoj varijanti. Namijenjen je za ugradnju na polukružne plitke tuš kade ili keramičke pločice. Kaljeno staklo debljine 6 mm, okretna vrata i kvalitetne magnete brtve te zaštitna letvica na spoju vrata i tuš kade osiguravaju maksimalnu funkcionalnost.
  • Polukružni paravan za tuš kade s kliznim vratima dostupan je u dvije standardne dimenzije. Zbog svoje visine posebno je pogodan za ugradnju na polukružne tuš kade s oblogom.  
  • Tuš kabina Malaika idealan je odabir svima kojima je tlaka svako malo čistiti pločice i fuge od nakupina gljivica i kamenca. Tri akrilna panela s dva spoja odlično su rješenje za svakodnevno tuširanje i održavanje same kabine. Da bi užitak tuširanja bio potpuniji, pored ugrađene ruže s rain funkcijom kišnog tuša, možete uživati i u vodenoj vertikalnoj masaži.
  • Mars D+W je kvalitetan paravan koji se sastoji od jedne fiksne stranice "W" i jedne stranice "D" koju sačinjavaju fiksna stijena i okretna vrata. Paravan je opremljen elegantnim, u presjeku okruglim profilima i 6 mm kaljenim staklom koje je tvornički tretirano nano-nanosom protiv kamenca. Kod naručivanja paravana s reljefnim staklom, potrebno je definirati orijentaciju vrata (L ili D). Prilikom montaže paravana moguće je podesiti smjer otvaranja vrata (prema unutra ili prema van).
  • Vrlo praktično rješenje s preklopnim vratima za male tuš prostore-dimenzije preklopnih tuš vrata već od 66cm! Atraktivna tuš kabina od kombinacije 4&6mm kaljenog stakla dostupna u raznim dimenzijama i izvedbama. Visina od 1900mm čini je  vizualno atraktivnom  i praktičnom za svakodnevno održavanje. Možete odabrati simetričnu ili asimetričnu kabinu koja se sastoji od 1 fiksne stijene i preklopnih vrata, a ukoliko imate manji tuš prostor zazidan sa tri strane i svaki centimetar prostora vam je izuzetno dragocijen, tada preporučujemo PENTA M4S preklopna tuš vrata za nišu koja se preklapaju u unutarnji dio tuš prostora.
  • Moderan stakleni paravan za tuš kade koji se sastoji od dvije stranice različitih ili istih dimenzija s kliznim vratima, a prvenstveno je namijenjen plitkim tuš kadama. Elegantni profili koji se nalaze s gornje i donje strane osiguravaju maksimalnu čvrstoću cijele konstrukcije.
  • Moderan stakleni paravan za tuš kade koji se sastoji od jedne fiksne stijene i jedne stranice s kliznim vratima, a prvenstveno je namijenjen plitkim tuš kadama. Kombiniranjem različitih dimenzija vrata “D” i fiksnih stijena “W” stvaraju se idealna rješenja za sve kupaonske konfiguracije.
  • Moderan dizajn i funkcionalnost značajke su ovog polukružnog paravana namijenjenog tuš kadama ugrađenima u razinu poda, a klizna vrata i magnetne brtve doprinose komforu u Vašoj kupaonici. Posebna pogodnost ovog modela sadržana je u asimetričnoj verziji paravana koja omogućava maksimalno iskorištenje ograničenog kupaonskog prostora.
  • Elegantan paravan s dvoja klizna vrata. Budući da na donjoj strani paravana nema profila, olakšan je ulazak i izlazak iz prostora za tuširanje kao i njegovo čišćenje. Standardno se isporučuje s metalnim brtvenim letvicama koje se postavljaju na spoju tuš kade i paravana. Pri narudžbi je potrebno definirati orijentaciju vrata (L ili D).
  • Moderan paravan s jednim kliznim vratima i fiksnom stijenom namijenjen ugradnji na vrlo plitke tuš kade. Budući da na donjoj strani paravana nema profila, olakšan je ulazak i izlazak iz prostora za tuširanje kao i njegovo čišćenje. Standardno se isporučuje s metalnom brtvenom letvicom koja se postavlja na spoju tuš kade i paravana. Pri narudžbi je potrebno definirati orijentaciju vrata (L ili D).