//samostojeće kade
  • titan samostojeća kada aquaestil titan samostojeća kada aquaestil
    TITAN SAMOSTOJEĆE KADE - luksuzne samostojeće kade od ASTONE-a, kompozitnog solid surface materijala, čije su izvanredne karakteristike omogućile izradu ove jedinstvene linije kada. Materijal od kojeg su izrađene  potpuno je homogen po cijeloj svojoj strukturi, po prirodi je protuklizan, ne razdvaja se u slojevima i otporan je na termalne šokove i udarce.
  • White & Black 1700x800x680mm Moderna samostojeća kada od lijevanog sanitarnog akrila tipa "sandwich" pogodna za postavu posred prostora. Dimenzijom prilagođena gotovo svim kupaonskim prostorima. Naravno, što je prostor veći i raskošniji, kadu je lijepo vidjeti postavljenu u središnjem dijelu kupaonice sa samostojećom mješalicom iz poda.  
  • NEWCAST Retro model kade nadahnut prošlošću, koji potiče maštu i spaja prošla razdoblja s najnovijim mogućnostima i odlikama.
  • ELEMENT Snažno, kompaktno i racionalno. Arhitekt David Chipperfield osmislio je geometrijski, čist, otmjen i radikalan dizajn. Zahvaljujući jednostavnosti linija i opsežnom planu za kupaonice, ova kolekcija može lako koegzistirati u različitim stilskim izražajima koje uvjetuje suvremeno unutarnje uređenje. Dizajnirao David Chipperfield Otkad je zakoračio u svijet arhitekture uz prestižnog arhitekta Normana Fostera, Chipperfieldovi radovi na građevinama i u urbanizmu osvojili su bezbrojne nagrade. Ima urede u Londonu i Berlinu, radi na projektima u Europi, Japanu i SAD-u, s posebnom orijentacijom na područja kulture, konkretnije na izgradnju muzejskih prostora. Njegovi su najznačajniji radovi Paviljon Američkog kupa u Valenciji, zgrada uprave tvrtke Toyota u Japanu i brojne trgovine Dolce&Gabbana širom svijeta.  
  • Ovalna kada namijenjena obzidavanju ili ugradnji u podest. Također je dostupna i u verziji s odvojivom i neodvojivom tvornički montiranom oblogom (Metauro fix), te se kao takva koristi kao samostojeća kada.
  • Fi je elegantna, okrugla kada promjera 160 cm. Ova kada namijenjena je uzidavanju u pod ili podest, a u kombinaciji s montiranom dvodjelnom oblogom može stajati i samostalno u prostoru.