//Tuš kabine
 • artego tuš kabina artego d+w tuš kabina
  Artego D+W je luksuzni paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene. Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata. Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice.
 • Aurora D za nišu je moderan stakleni paravan s okretnim vratima namijenjen prostorima za tuširanje koji se nalaze između tri zida. Paravan se sastoji od kraće fiksne stijene i okretnih vrata koja se otvaraju prema van. Aurora je opremljena kaljenim staklom debljine 6 mm, kvalitetnim magnetnim brtvama i zaštitnom letvicom na spoju tuš kade i vrata.    
 • Aurora D+D moderan je stakleni paravan za tuš kade, a sastoji se od dvije stranice s okretnim vratima različitih ili istih dimenzija koje se međusobno mogu kombinirati. Kaljeno staklo debljine 6 mm, okretna vrata i kvalitetne magnete brtve te zaštitna letvica na spoju vrata i tuš kade osiguravaju maksimalnu funkcionalnost.
 • AURORA D+W je luksuzni tuš paravan s jednim okretnim vratima vrlo modernog dizajna u kombinaciji s jednom fiksnom stijenom, elegantnim kromiranim šarkama i elementima za učvršćenje na zid. Izrađuje se od prozirnog kaljenog stakla debljine 6 mm. Profili i ručke su aluminijski, sjajno eloksirani. Zbog svoje visine 200 cm AURORA D+W naročito dobro pristaje uz moderne, plitke tuš kade, kao i uz prostor za tuširanje izveden od keramičkih pločica.
 • Aurora D2 je moderni stakleni paravan s okretnim vratima smještenim između dvije staklene stijene, a namijenjen je za tuš kade koje se nalaze između tri zida. Kaljeno staklo debljine 6 mm, okretna vrata i kvalitetne magnete brtve te zaštitna letvica na spoju vrata i tuš kade osiguravaju maksimalnu funkcionalnost.
 • Ovaj moderan, polukružni stakleni paravan za tuš kade dostupan je u simetričnoj i asimetričnoj varijanti. Namijenjen je za ugradnju na polukružne plitke tuš kade ili keramičke pločice. Kaljeno staklo debljine 6 mm, okretna vrata i kvalitetne magnete brtve te zaštitna letvica na spoju vrata i tuš kade osiguravaju maksimalnu funkcionalnost.
 • Aurora W je fiksna stijena kojom se elegantno odvaja prostor za tuširanje od ostalog kupaonskog prostora. Prvenstveno je namijenjena ugradnji na vrlo plitke tuš kade ili prostore za tuširanje izvedene od keramičkih pločica.
 • Atraktivna tuš kabina od 6mm kaljenog stakla dostupna u raznim dimenzijama i izvedbama. Visina od 1900mm čini je  vizualno atraktivnom  i praktičnom za svakodnevno održavanje.
 • Stakleni paravan opremljen dvojim kliznim vratima. Zbog svoje visine, ovaj paravan je posebno pogodan za kvadratne tuš kade s oblogom.
 • Polukružni paravan za tuš kade s kliznim vratima dostupan je u dvije standardne dimenzije. Zbog svoje visine posebno je pogodan za ugradnju na polukružne tuš kade s oblogom.  
 • Tuš kabina Malaika idealan je odabir svima kojima je tlaka svako malo čistiti pločice i fuge od nakupina gljivica i kamenca. Tri akrilna panela s dva spoja odlično su rješenje za svakodnevno tuširanje i održavanje same kabine. Da bi užitak tuširanja bio potpuniji, pored ugrađene ruže s rain funkcijom kišnog tuša, možete uživati i u vodenoj vertikalnoj masaži.
 • Mars d za nišu
  Moderan tuš paravan namijenjen ugradnji između 3 zida (u nišu), a sastoji se od jedne fiksne stijene i okretnih vrata. Paravan je opremljen elegantnim, u presjeku okruglim profilima i 6 mm kaljenim staklom koje je tvornički tretirano nano-nanosom protiv kamenca. Kod naručivanja paravana s reljefnim staklom, potrebno je definirati smjer otvaranja vrata (L ili D). Prilikom montaže paravana moguće je podesiti smjer otvaranja vrata (prema unutra ili prema van).
 • Mars D+W je kvalitetan paravan koji se sastoji od jedne fiksne stranice "W" i jedne stranice "D" koju sačinjavaju fiksna stijena i okretna vrata. Paravan je opremljen elegantnim, u presjeku okruglim profilima i 6 mm kaljenim staklom koje je tvornički tretirano nano-nanosom protiv kamenca. Kod naručivanja paravana s reljefnim staklom, potrebno je definirati orijentaciju vrata (L ili D). Prilikom montaže paravana moguće je podesiti smjer otvaranja vrata (prema unutra ili prema van).
 • solo steam masažna kabina
  Solo Steam je masažna i parna tuš kabina koja će vam pružiti vrhunski spa doživljaj u udobnosti vlastite kupaonice. Kabina je opremljena kvalitetnim generatorom pare, mlaznicama za masažu leđa i kromoterapijom.
 • nano skin pro nano skin pro
  PROFESIONALNA NANO ZAŠTITA ZA TUŠ KABINE I OSTALE GLATKE POVRŠINE (STAKLO&KERAMIKA) Sigurno štiti od vode i drugih zaprljanja te daje površini efekt samočišćenja. Nano premaz sadrži materijale proizvedene  najnovijom  inovativnom  NANO tehnologijom te daje vrhunsku nano zaštitu tretiranim glatkim površinama u trajanju minimalno 6-12 mjeseci (pravilnim održavanjem). Biser-off reakcija  vodenih i masnih tekućina u dodiru sa površinom, osim što većina tekućine sama sklizne sa površine, omogućuje i lakše čišćenje i održavanje.