//Aaaa ovo je Najnovije!
 • aquablade wc školjke

  AquaBlade TEHNOLOGIJA ISPIRANJA - ČIŠĆA, TIŠA & ELEGANTNIJA

  ČIŠĆA: AquaBlade tehnologija omogućuje čišćenje 95% površine TIŠA: Dokazano je da su AquaBlade modeli do 25% tiši nego isti modeli wc školjke bez te tehnologije ELEGANTNIJA: Efikasnije korištenje vode u odnosu na tradicionalne načine ispiranja TEHNOLOGIJA AQUABLADE OSVOJILA JE BROJNE NAGRADE - NOVA ERA U TEHNOLOGIJI ISPIRANJA   Tehnologija AquaBlade, najznačajnije otkriće poslije izuma prvog vodokotlića u 19. stoljeću. Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Ekskluzivna patentirana tehnologija ispiranja garantira najbolje rezultate ikada, čak i sa malom količinom vode. AquaBlade postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka blago savijena površina bez ruba glavni je preduvjet za povećanje razine higijene wc školjke. LAKO DOSTUPNA ZA ČIŠĆENJE, INTELIGENTAN DIZAJN I OSJETNO SMANJENA BUKA PRILIKOM POVLAČENJA VODE.
 • Astra baza na nogicama
  ASTRA KUPAONSKA BAZA NA NOŽICAMA S TRI PROSTRANE LADICE! Ova linija namještaja sastoji se od puno elemenata koji se međusobno mogu kombinirati, a većina kolona po izboru može biti opremljena uvijek korisnom košarom za prljavo rublje. Ogledala imaju ugodnu LED rasvjetu i mnoštvo prostora za odlaganje.
 • pločice za kupaonicu pločice za kupaonicu
  12,5 x 25 ATMOSPHERE | CIFRE CERAMICA Pearl, Black, Blue, Marine, Ruby, Olive, Ivory, Caramel & White Retro čarolija za kuhinje i kupaonice. Dizajn nadahnut daškom starine i emocijama prošlih vremena.
 • kupaonski namještaj kupaonski namještaj
  CRNO&BIJELO NEPOGREŠIVA KOMBINACIJA! Minimalistička inox konstrukcija bojana u crnu boju u kombinaciji sa bijelim umivaonikom od korijana i solid surfacea. S dodatkom police za ručnike, minimalistička priča u kupaonici može biti nadograđena bijelim ili crnim kolonama u kojima ima dovoljno prostora za kozmetiku i ostale kupaonske proizvode za osobnu higijenu.
 • pločice za kupaonicu
  7,5 x 30 COLONIAL | CIFRE CERAMICA Black, Grey, Jade, Marine, Sky, Ivory, Vison & White Keramika malenih dimenzija, jednobojna, reljefno strukturirana, neravnih rubova, mat i sjajne završne obrade - odličan odabir za postavu u kuhinju i kupaonice manjih dimenzija. Upravo igrom vertikala i horizontala, postavom pločica tipa ciglice na pola, ova će kolekcija  svaki prostor učiniti posebnim i karakternim.
 • pločice za kupaonicu
  25 x 75 COLOR LINE | CIFRE CERAMICA Pearl, Antracite, Ivory, Garnet, Emerald, Aqua, Marine & White Keramika većih dimenzija, jednobojna, sjajne završne obrade - odličan odabir za postavu u kuhinju i kupaonice malo većih dimenzija. Odabirom ravnih i strukturiranih pločica kupaonica može poprimiti potpuno novu dimenziju, a integrirajući u tu igru još i odgovarajuću boju - samo oni najhrabriji mogu profitirati sa uistinu sjajnom kupaonicom. Odvažite se uvesti boju u svoj dom...
 • crna kada
  Kupaonski detalji crne boje koji će svakoga oduševiti! Predstavljamo nekoliko odličnih proizvoda za kupaonicu koji samo promjenom boje u odnosu na uobičajene i očekivane, kupaonici daju potpuno novu dimenziju.
 • forma kupaonski namještaj
  VODOOTPORAN KUPAONSKI NAMJEŠTAJ OD ZELENOG MDF-a! FORMA 100 | Vrlo atraktivna kupaonska baza zakrivljenih linija s pločom od visokokvalitetnog  korijana u kombinaciji s nasadnim keramičkim umivaonikom promjera 48 cm . Unesite dašak luksuza u kupaonicu odabirom malo neobičnijeg oblika baze, a za još potpuniji doživljaj ormarić ukrasite povišenom pipom iz Freedom Mono kolekcije - okruglog presjeka bez ručice. I priča će biti - u potpunosti - ispričana...na najelegantniji mogući način.
 • GEL COAT PLITKE TUŠ PLOČE idu jedan korak dalje u okupljanju fleksibilnosti najnaprednijih materijala s različitim teksturama objedinjenih u jednom proizvodu. Drvo, škriljevac, cement ili kamen također "uskaču" u tuš kade čineći prostor za tuširanje još posebnijim mjestom.
 • industrijske pločice
  Pločice specijalne namjene za industriju izrazito otporne na kiseline, lužine, soli i razna otapala. Posebna primjena u prehrambenoj, farmaceutskoj i kemijskoj industriji.
 • kupaonski namjštaj Super
  VODOOTPORAN KUPAONSKI NAMJEŠTAJ OD ZELENOG MDF-a! SUPER atraktivna kolekcija kupaonskog namještaja, veliki izbor boja i kombinacija! Uz mogućnost kombiniranja više od 50 tipova nasadnih umivaonika. Odaberite svoju SUPER kupaonsku kompoziciju za svoju SUPER kupaonicu!
 • kupaonski namještaj today
  VODOOTPORAN-od zelenog MDF-a! TODAY  najnovija kolekcija kupaonskog namještaja modernih, jednostavnih linija, bez naglašenih ručkica na ladicama - Uz mogućnost kombiniranja integriranih keramičkih umivaonika kao i nasadnih umivaonika na drvenim postoljima ili ekskluzivnijim pločama od korijana, uz široku paletu boja bilo sjajnih ili mat završnih obrada, Today kupaonski namještaj može se prilagoditi apsolutno svakom kupaonskom prostoru. TODAY  nudi rješenja od 60 do 100 cm dužine koji se mogu nadograditi dodatno višim ili nižim kolonama i policama kockastog  presjeka.
 • nivelatori
  JEDNOSTAVNA, BRZA I PRECIZNA POSTAVA PLOČICA UZ UPOTREBU NIVELATORA S KAJLAMA! Površine popločene keramikom&porculanom savršeno su ravne, a fuge iste širine.
 • PREDSTAVLJAMO NOVE PROIZVODE ZA 2021. GODINU!  Crno i bijelo je opet IN. U dolasku su nove kolekcije mješalica - nadžbukne, podžbukne, tuš sustavi ne samo u crnoj i bijeloj mat izvedbi, već i u kombinaciji sa zlatnim, kromiranim i rose-gold završnim detaljima.  Ponudu tuš kabina obogatili smo novim modelima u zlatnoj i rose-gold izvedbi, a za tražitelje posebnijih sanitarija, predstavljamo novu liniju luksuznijih sanitarnih elemenata u sivoj i crnoj mat boji (viseći, samostojeći back-to-wall sanitarni elementi). Proizvodi će biti dostupni za kupnju putem webshopa.
 • Ardesia, Cream, Bianco & Ciment Moderna tuš ploča od marmoresine iznimnih karakteristika: otporna na udarce, habanje, kiselootporna, protuklizna i antibakterijska. Protukliznisti prodonosi i reljefna struktura kamena koja bez obzira što je reljefna, fantastično se čisti i održava. Plitka tuš ploča s padom prema integriranom sifonu s rešetkom od inoxa. Visina same tuš kade je 2.5-3cm ovisno o dimenzijama, a dubina samog sifona je 85mm.  
 • pločice 2.0 cm Polis pločice 2.0 cm Polis
  PROGRAM GRES PLOČICA 2.0 CM DEBLJINE - odlično rješenje za vanjska i unutarnja opločenja! 3 načina postave - klasično na ljepilo, na posebne nosače s raznim visinama postave i postava direktno na travu/šljunak ili na klasičnu pripremu za opločnike. Pločica težine 16-20 kg, pune mase, kiselootporna, vodootporna, otporna na mraz i smrzavanje, protukliznost R11 A+B+C.