ZIDNA TUŠ KANALICA | GEBERIT

Sve je u zidu – inovativni tuš sistemi.
Prostori za tuširanje u nivou poda veliki su trend jer su diskretni i omogućavaju cjelovito strukturiranje prostora. Sva rješenja koje nudi Geberit za tuševe u nivou poda, odlikuje atraktivan dizajn, visok kapacitet odvođenja i hidraulički optimizirana tehnologija odvođenja.

Opis

Zidni odvod za tuševe Geberit utire put kupaonici u ravnini poda.
Vrhunac elegancije
Pomicanjem odvoda s poda na prostor iza zida možete sačuvati besprijekorni popločeni izgled poda kupaonice. To je elegantno rješenje koje se također lako primjenjuje, s obzirom da ne treba trošiti vrijeme na konzultaciju različitih obrtnika u vezi s bilo kakvim predzidnim radovima koje je potrebno izvesti.

Dokazana priključna vrijednost
Ograničena priključna vrijednost? Nikada. Zidni odvod savršeno funkcionira kao dio koordinirane ugradbene tehnologije tvrtke Geberit. To je zajamčeno ispitivanjima u raznim građevinskim situacijama i s 50 godina iskustva.

Jednostavno čišćenje
Kako biste uklonili mrežicu za čišćenje, jednostavno uklonite poklopac iznad odvoda. Poklopac je na raspolaganju u asortimanu različitih dizajna: sjajni krom, četkani inox, alpin bijelo i prilagođeno rješenje s opcijom popločenja.

Zabrtvljena površina poda
Premještanje odvoda vode iza zida omogućuje dizajniranje poda tuša kao zabrtvljene površine. To olakšava primjenu podnih slojeva i sveukupno ostavlja dojam urednosti i čistoće
Iza suhomontažnog zida
Montažni elementi Geberit GIS ili Geberit Duofix spremni su za montažu, što znatno smanjuje količinu potrebnih montažnih radova te također jamči čvrst i dugotrajan priključak. Zidni odvod za tuš Geberit dizajniran je tako da nijedno od keramičarevih pitanja ne ostavlja neodgovorenim.
Niska ugradna visina
Zahvaljujući svojim malim dimenzijama zidni odvod za tuš Geberit također je posebno prikladan za situacije s niskim slojem poda i može se priključiti na postojeće kanalizacijske cijevi bez ikakvih problema, što ga čini idealnim za projekte obnove.
Svakodnevna praktičnost
Zidni odvod za tuš Geberit opremljen je integriranom mrežicom koja se može ukloniti i isprati u tren oka.
Pokrovi za svačiji ukus
Sve što će vaši klijenti vidjeti od zidnog odvoda za tuš Geberit je elegantni zidni pokrov. Na raspolaganju je u asortimanu različitih dizajna: sjajni krom, četkani inox, alpin bijelo, a postoji i opcija popločenja kako bi se uklopio u dizajn kupaonice. Postoji i verzija koja se može fiksirati vijcima na raspolaganju za uporabu u (polu) javnim sanitarnim prostorijama.
Profil kolektora
Montaža dodatnog profila kolektora ispred zidnog odvoda za tuš Geberit olakšava izradu blagog nagiba u podu.
Velika priključna vrijednost, ispitana sigurnost
Sifon Geberit sa sifonskom visinom od 50 mm, čime ispunjava norme, ima impresivno veliku priključnu vrijednost od 0,85 l/s. Zidni odvodi za tuš Geberit testirani su u cjelokupnom sustavu i različitim građevinskim situacijama pa zato nude opsežnu sigurnost na području zaštite od požara i zvučne izolacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZIDNA TUŠ KANALICA | GEBERIT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *