/, Aquaestil, Tuš kabine/ZENITH MIRROR walk-in tuš kabina, Aquaestil

ZENITH MIRROR walk-in tuš kabina, Aquaestil

ZENITH MIRROR – elegantna fiksna stijena izrađena od 8 mm kaljenog stakla koja daje efekt ogledala s one strane na kojoj je upaljeno svijetlo. Kada se gleda sa suprotne strane paravana, staklo je poluprozirno. Na taj se način vizualno povećava prostor i dodaje nova funkcija paravanu. Ova stijena je dostupna u tri standardne dimenzije, ali je moguća i izrada po mjeri.

Opis

Dimenzije
100 cm120 cm140 cm
Visina
200 cm
Orijentacija
Univerzalna
Vrsta stakla
Prozirno
Boja profila
Srebrna
Materijal
Kaljeno staklo 8 mm
Dodaci
Nanos protiv kamenca bez nadoplate
Izrada po mjeri

Većina modela paravana s prozirnim staklom tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZENITH MIRROR walk-in tuš kabina, Aquaestil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *