///ZENITH GLAM walk-in tuš kabina, Aquaestil

ZENITH GLAM walk-in tuš kabina, Aquaestil

ZENITH GLAM –  fiksna stijena koja će se savršeno uklopiti u elegantno uređene kupaonice s crnim elementima ili one uređene u industrijskom stilu. Sigurnosno 8 mm kaljeno staklo ukrašeno je visokokvalitetnim printom koji oponaša crne okvire, a cijeli paravan omeđen je aluminijskim profilma u mat crnoj boji.

Opis

Dimenzije
100 cm120 cm140 cm
Visina
200 cm
Orijentacija
Univerzalna
Vrsta stakla
Prozirno+PRINT
Boja profila
CRNA
Materijal
Kaljeno staklo 8 mm
Dodaci
Nanos protiv kamenca bez nadoplate
Izrada po mjeri

Ovaj paravan tvornički je, bez dodatne nadoplate, tretiran nano premazom protiv kamenca čime se značajno olakšava čišćenje i održavanje. Zaštitni nano premaz za staklo i keramiku štiti od nakupljanja kamenca i prljavštine. Premaz stvara glatke hidrofobne površine koje imaju manji kontakt s česticama prljavštine te time omogućava da se kamenac i prljavštine lako uklone bez primjene abrazivnih sredstava (“easy-clean efekt”).Nanos protiv kamenca moguće je kupiti i kao zaseban set te ga aplicirati na staklene i keramičke površine po potrebi.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZENITH GLAM walk-in tuš kabina, Aquaestil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *