/, Kupaonski namještaj, Sanitarije/VEŠERAJ ORMARIĆ ZA RUČNO PRANJE

VEŠERAJ ORMARIĆ ZA RUČNO PRANJE

VEŠERAJ – PRAKTIČNO I FUNKCIONALNO! Danas se sve više prilikom projektiranja stanova, obiteljskih kuća, apart hotela… predviđa mjesto za pranje, sušenje i peglanje veša – takozvani Vešeraj. Vešeraj danas postaje čista potreba, a itekako doprinosi i samoj organizaciji doma. Prilikom projektiranja kupaonice, pokušavamo dislocirati veš mašinu i sušilicu u neki drugi prostor, pa se nekako linijom manjeg otpora veš mašina i sušilica sele u kuhinju…No, ukoliko stvarno imate još jednu prostoriju viška – savjetujemo vam da to bude vešeraj – super praktičan prostor za smještaj perilice, sušilice, dubokog umivaonika za ručno pranje, sredstava za pranje i čišćenje, daske za peglanje i niza polica za sve neophodne dodatke.

Opis

Predstavljamo JOLLYWASH – vaš pomoćnik za ručno pranje!

jednostavnog, privlačnog dizajna; ormarić je napravljen od iverice debljine 18mm s bijelim sjajnim laminatnim pročeljima. Duboko korito za ručno pranje napravljeno je od kvalitetnog metakrilatnog ABS-a Kompletan s: košarom za rublje (kliznom i uklonjivom), masivnom drvenom rifljačom, sifonom i preljevom.
Proizvod je već sastavljen. Slavina nije uključena.
Namještaj je proizveden u skladu s međunarodnim standardima, a kvalitetu sirovina kontinuirano kontrolira Svjetski institut za certificiranje.

Ormarić je dostupan u bijeloj boji, po  narudžbi moguća je izrada u blagim pastelnim tonovima – melanzana, celeste i antracite.

Dostupne dimenzije:

  • 60x60x86
  • 60x50x86
  • 50x50x86
  • 50x45x86
  • 45x60x86
  • 45x50x86

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “VEŠERAJ ORMARIĆ ZA RUČNO PRANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *