/, Pipe i tuš sustavi, Retro kupaonice/TUŠ SUSTAVI RETRO | BIANCHI

TUŠ SUSTAVI RETRO | BIANCHI

Stil, inovativnost, kreativnost, tradicija i dizajn. Izraženo u jednoj formuli: Made in Italy, način da zamislite budućnost koja ima svoje korijene u tradiciji, ali istodobno se ispunjava u svjetlu promjene tehnologije i neprestane potrage za novim. Potpuni wellness ugođaj i funkcija objedinjeni u tuš sustavima retro izgleda – za savršeni retro doživljaj vode i tisuće sićušnih kapljica koje nadiru iz velike, masivne ruže tuša. Sve u savršenoj harmoniji retro ugođaja.

Opis

Potražite u INTERNET TRGOVINI

Strast i etika Proizvodi Bianchi rezultat su obiteljske tradicije od 70-ih godina prošloga stoljeća, “Made in Italy” kao imperativ postojanja. Uz veliku pozornost na izbor materijala i detalja, dizajn Bianchi Rubinetterie je funkcionalan i elegantan u isto vrijeme.  Made in Italy znači čistoću emocija, izvrsnu kvalitetu i sposobnost za učinkovito uklanjanje žeđi najzahtjevnijih korisnika, za postizanje maksimalnog zadovoljstva i lojalnosti kupaca. Talijanski stil, klasičan i moderan, misija je Bianchi Rubinetterie. Njihov je poslovni model tradicionalan i zanatski, ali s iskrenom strašću koja je srce Bianchi vizije.
Cijeli proces realizacije proizvoda, od trenutka odabira i certificiranja sirovina, prati trenutne standarde zaštite okoliša. Bianchi na prvo mjesto stavlja stvaranje visokokvalitetnih proizvoda, s pažnjom na najsitnijim detaljima, proizvedenih priznatom metodom UNI-ES ISO 9001 standarda za projektiranje i proizvodnju sanitarnih slavina i kupaonskog pribora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TUŠ SUSTAVI RETRO | BIANCHI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *