/, Aquaestil, Kade/TITAN SAMOSTOJEĆE KADE | AQUAESTIL

TITAN SAMOSTOJEĆE KADE | AQUAESTIL

TITAN SAMOSTOJEĆE KADE – luksuzne samostojeće kade od ASTONE-a, kompozitnog solid surface materijala, čije su izvanredne karakteristike omogućile izradu ove jedinstvene linije kada.
Materijal od kojeg su izrađene  potpuno je homogen po cijeloj svojoj strukturi, po prirodi je protuklizan, ne razdvaja se u slojevima i otporan je na termalne šokove i udarce.

Opis

TITAN SAMOSTOJEĆE KADE – dašak luksuza u kupaonici, za savršene trenutke opuštanja i potpune relaksacije…Učinite to sa stilom!

Kade su dostupne u sljedećim dimenzijama:

  • TITAN OVAL 170×85 cm, volumen: 260 lt
  • TITAN LONG ROUND 170×75 cm, volumen: 260 lt
  • TITAN SQUARE 170×70 cm, volumen: 250 lt
  • TITAN VARIO 180×80 cm | 190×90 cm; volumen: 260 lt

Kade se isporučuju s ugrađenom preljevno-otočnom garniturom.

ODRŽAVANJE ASTONE-A – KOMPOZITNOG “SOLID SURFACE MATERIJALA”

SVAKODNEVNO ČIŠĆENJE | ASTONE nije porozan materijal, tako da se može lako očistiti vlažnom krpom ili spužvom i blagim deterdžentima ili sredstvima za čišćenje opće namjene. Ako imate ASTONE s mat efektom, mogu se upotrijebiti i umjereno abrazivna sredstva za čišćenje. Povremeno prijeđite preko cijele površine blagim abrazivnim sredstvom za čišćenje ili mokrom spužvom kako bi se održao ujednačen izgled.

RAZLIVENE TEKUĆINE I MRLJE | Iako se većina svakodnevnih mrlja može ukloniti pomoću prethodno spomenutih tehnika čišćenja, neke problematične tekućine i mrlje poput primjerice boja za kosu, mogu zahtijevati agresivnije čišćenje.

Ako se mrlje ne mogu ukloniti standardnim metodama, možete koristiti abrazivne deterdžente trljajući kružnim pokretima uprljanu površinu s grubom stranom kuhinjske spužve, a zatim pažljivo isprati čistom vodom.

NIKAKO NE koristiti proizvode bazirane na natrij hipokloritu (otopine klorovodične kiseline) i / ili natrij hidroksidne proizvode (kaustična soda itd.) i / ili proizvode na bazi amonijaka.

Snažne kiseline poput onih koje se koriste za čišćenje sifona, WC školjki te sredstva za čišćenje pećnica treba pažljivo koristiti blizu površina od aSTONE-a. Ako se štetna kiselina slučajno prolije po ovom materijalu, površinu odmah isperite čistom mlakom vodom i obrišite čistom spužvom.

Izbjegavajte kontakt s štetnim kemikalijama kao što su sredstva za uklanjanje boja, aceton itd.

OGREBOTINE I ZAREZI | Za uklanjanje površinskih ogrebotina koristite mokru grublju spužvicu ili brusni papir sve dok se ogrebotine ne uklone. Nakon toga površinu očistite sapunom i vodom te ostavite da se osuši.

Napomena: Duboke ogrebotine mogu se ukloniti korištenjem brusnog papira granulacije 120 te zatim brusnog papira granulacije 220 – 400, nakon čega je potrebno vlažnom spužvicom pažljivo prebrisati saniranu površinu.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TITAN SAMOSTOJEĆE KADE | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *