///TITAN I PARAVAN ZA KADU | AQUAESTIL

TITAN I PARAVAN ZA KADU | AQUAESTIL

Titan I je univerzalni, jednokrilni stakleni tuš paravan za pravokutne kupaonske kade. U izvedbi s prozirnim staklom nije potrebno unaprijed znati na koji će se zid montirati. No, ukoliko je staklo reljefno, potrebno je definirati poziciju ugradnje prilikom narudžbe radi pravilne orijentacije reljefa. Paravan je moguće u potpunosti preklopiti u oba smjera.

Opis

Dimenzije
76 cm
Visina
140 cm
Orijentacija
Univerzalna
Vrsta stakla
Prozirno
Reljef
Boja profila
Bijela
Srebrna
Materijal
Kaljeno staklo 6 mm
Dodaci
Nanos protiv kamenca bez nadoplate
Ekstenzijski profil 2 cm
Izrada po mjeri moguća

Većina modela paravana s prozirnim staklom tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.
Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.
S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TITAN I PARAVAN ZA KADU | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *