TITAN TUŠ KADE | AQUAESTIL

Tuš kade TITAN izrađuju se u četiri standardne dimenzije, a namijenjene su ugradnji u razinu poda. Posebno su elegantne ukoliko se kombiniraju s paravanom Zenith. ASTONE, materijal od kojeg su izrađene TITAN tuš kade, po svojoj prirodi je protuklizan i vrlo ugodan na dodir te je stoga idealan dodatak svakoj kupaonici. Ova tuš kada je izrađena u bijelom mat efektu koji joj daje nježni svilenkasti izgled i čini ju jednostavnom za održavanje.

Opis

TITAN TUŠ KADE | AQUAESTIL

Dimenzije
90 x 90cm | 120 x 90cm | 140 x 90cm | 160 x 90cm
Oblik | Pravokutna
Mogućnosti ugradnje | Ugradnja u razini poda
Sifon | fi 90 mm
Materijal | aStone

Napomena
Tuš kade Titan ne isporučuju se sa sifonom.

ODRŽAVANJE ASTONE-A – KOMPOZITNOG “SOLID SURFACE MATERIJALA”

SVAKODNEVNO ČIŠĆENJE
ASTONE nije porozan materijal, tako da se može lako očistiti vlažnom krpom ili spužvom i blagim deterdžentima ili sredstvima za čišćenje opće namjene. Ako imate ASTONE s mat efektom, mogu se upotrijebiti i umjereno abrazivna sredstva za čišćenje. Povremeno prijeđite preko cijele površine blagim abrazivnim sredstvom za čišćenje ili mokrom spužvom kako bi se održao ujednačen izgled.

RAZLIVENE TEKUĆINE I MRLJE
Iako se većina svakodnevnih mrlja može ukloniti pomoću prethodno spomenutih tehnika čišćenja, neke problematične tekućine i mrlje poput  boja za kosu mogu zahtijevati agresivnije čišćenje.
Ako se mrlje ne mogu ukloniti standardnim metodama, možete koristiti abrazivne deterdžente trljajući kružnim pokretima uprljanu površinu s grubom stranom kuhinjske spužve, a zatim pažljivo isprati čistom vodom.

NE koristiti  proizvode bazirane na natrij hipokloritu (otopine klorovodične kiseline) i / ili natrij hidroksidne proizvode (kaustična soda itd.) i / ili proizvode na bazi amonijaka.

Snažne kiseline poput onih koje se koriste za čišćenje sifona, WC školjki te sredstva za čišćenje pećnica treba pažljivo koristiti blizu površina od aSTONE-a. Ako se štetna kiselina slučajno prolije po ovom materijalu, površinu odmah isperite čistom mlakom vodom i obrišite čistom spužvom.

Izbjegavajte kontakt s štetnim kemikalijama kao što su sredstva za uklanjanje boja, aceton itd.

OGREBOTINE I ZAREZI

Za uklanjanje površinskih ogrebotina koristite mokru grublju spužvicu ili brusni papir sve dok se ogrebotine ne uklone. Nakon toga površinu očistite sapunom i vodom te ostavite da se osuši.

Napomena: Duboke ogrebotine mogu se ukloniti korištenjem brusnog papira granulacije 120 te zatim brusnog papira granulacije 220 – 400, nakon čega je potrebno vlažnom spužvicom pažljivo prebrisati saniranu površinu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TITAN TUŠ KADE | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *