/, Sanitarije/TECEone-WC S FUNKCIJOM BIDEA, BEZ STRUJE

TECEone-WC S FUNKCIJOM BIDEA, BEZ STRUJE

TECEone – WC ŠKOLJKA S FUNKCIOJOM BIDEA

Za ovaj wc nije potrebna električna energija! To je odlična vijest iz TECE-a.  Kako bi funkcija bidea besprijekorno funkcionirala,  funkcijom tuša upravlja se uz pomoć pritiska vode. Pri tome topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz vodovoda.  WC školjka kompaktnog dizajna koja se uklapa u svaku kupaonicu. S promišljenim funkcijama za jednostavnu montažu i intuitivno rukovanje.

Opis

PREGLED PROIZVODA:

  • TECEone wc daska s poklopcem, br.artikla: 9700600

  • TECEone wc školjka viseća s funkcijom bidea, br.artikla: 9700200

TECEone – UVJERLJIVO DRUGAČIJI! Ne samo po pitanju komfora i higijene, već također i u usporedbi s drugim WC-ima s funkcijom bidea.

Izgleda kao običan wc – a jednako se tako harmonično uklapa u ambijent svake kupaonice. Također i u manjjim prostorima zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i elementima za rukovanje.

Putem okretnih gumba koji se nalaze bočno na keramici moguće je kontinuirano regulirati temperaturu i količinu vode – jednostavnim okretanjem gumba. Ručica tuša smještena u sredini sama se aktivira i izlazi djelovanjem pritiska vode.

SVJEŽINA KOD SVAKE UPORABE.

Zbog dizajna bez ruba za ispiranje TECEone je posebno jednostavam za čišćenje. Ručica tuša čak se sama čisti: potpuno automatskim ispiranjem prije i nakon svake uporabe. Još jedna prednost: kod čišćenja prije uporabe ispire se i ohlađena voda koja se eventualno nalazi u cijevi.

MANJE TEHNIKE, VIŠE SIGURNOSTI.

Nema spremnika vode, nema električnog priključka, bema bojlera – samo dokazana tehnika kao što je termostatska mješalica i kartuša za regulaciju vode: TECEone je stoga jednostavan za montažu kao i armatura za tuš. To znači: manje zahtjevna montaža, maksimalno zadovoljstvo za instalatera i klijenta.

POTVRĐENA KVALITETA.

Sigurnosni uređaj za zaštitu pitke vode, koji je integriran u TECEone, ispunjava zahtjeve norme DIN EN 1717. Stoga je TECEone moguće spojiti izravno na priključak tople ili hladne vode – bez posebne zaštite. Također i Wc keramika i Wc daska ispunjavaju odgovarajuće važeće norme.

ODRŽAVANJE

Bez električne energije znači: nema grijaćih šipki, nema protočnih grijača, nema nikakve elektronike – i manje stresa. Kartuše je moguće izvaditi a da wc nije potrebno skidati sa zida. Također se i ručica tuša i kapica ručice tuša mogu sasvim jednostavno zamijeniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TECEone-WC S FUNKCIJOM BIDEA, BEZ STRUJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *