///STELLA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ AQUAESTIL

STELLA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ AQUAESTIL

STELLA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ – ZIDNA MONTAŽA.  Sastoji se od nekoliko osnovnih elemenata u više dimenzija koji se međusobno mogu kombinirati. Jednostavnih linija, bez naglašenih ručkica, Stella se stilski uklapa u bilo koji kupaonski prostor.

Opis

OSNOVNA KONSTRUKCIJA:
oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu
FRONTE VRATA I LADICA:
oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom
VODILICE ZA LADICE:
potpuna izvlaka sa ublaživačem (Soft close)
OKOV VRATA:
metalne zakretne spojnice
RUČKE:
eloksirani aluminij
OGLEDALO:
predviđeno za vlažne prostore
UMIVAONIK:
Syman, mineralni mramor
BOJE: Acryl bijela sjajna, Acryl crna sjajna, Crna mat protiv otisaka, Chicago beton F187 ST9, Dijamant siva U963 ST9, Lava U741 ST9, Tartuf smeđa U748 ST9, Kamen siva U727 ST9, Halifax hrast bijeli , Halifax hrast natur, Halifax hrast tabak, Hrast svijetli natur, Hrast tamni konjak & Hacienda crna

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE KUPAONSKE BAZE ASTRA

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage. S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.

Ogledala
Ogledala se čiste tekućim neabrazivnim sredstvima namijenjenim za čišćenje stakla i mekom krpom. Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass. Za postizanje dodatnog sjaja ogledala možete umjesto meke krpe koristiti novinski papir. Da biste spriječili koroziju ogledala nakon kupanja/tuširanja obavezno prozračite prostoriju a ogledalo obrišite kako bi uklonili vodu/vlagu s površine ogledala. Ogledalo je namijenjeno upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama s temperaturom 17-24°C i relativnom vlagom 45-70%.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STELLA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *