STEICO SPECIAL

Gradi, živi i osjećaj se sretno Ekološko prihvatljivi izolacijski sustavi od prirodnih drvenih vlakana  Dobro izolirana kuća značajno povećava udobnost i način života. Sa STEICO izolacijskim materijalima u svoja četiri zida možete uživati još i više. Zimi, STEICO izolacijski materijal od drvenih vlakana pruža ugodnu klimu. Prirodni izolacijski materijali djeluju pri zaštiti kuće kao pokrivač i čuvaju vrijednu toplinu unutar posjeda. U kući s dobrom izolacijom, temperatura zidova i namještaja automatski se povećava što doprinosi kvalitetnijem i ugodnijem životu.  STEICO SPECIAL | Podkrovna ploča za toplinsku izolaciju od prirodnih drvenih vlakana za saniranje krova i novogradnju.

Opis

STEICO SPECIAL | Podkrovna ploča za toplinsku izolaciju od prirodnih drvenih vlakana za saniranje krova i novogradnju.

Sanacijska ploča za dodatnu izolaciju iznad roga krova
Trostruka funkcija: razina brtvljenja protiv vjetra, druga vodonosna razina, izolacija
Sprječava konstrukcijske toplinske mostove
Štiti od krupe
Izvrsna ljetna zaštita od vrućine i optimalna zaštita od buke
Osobita difuzijska propusnost za povećanu strukturnu sigurnost u sanacijskom području
Tip podkrovne ploče: UDP-A za nagibe krova ≥ 16°.
Prikladno kao privremeni pokrov
Ekološki prihvatljivo i moguće reciklirati kao prirodno drvo
Dugogodišnja dokazana kvaliteta
Područje primjene
Podkrovna ploča za toplinsku izolaciju od prirodnih drvenih vlakana za saniranje krova i novogradnju. Podkrovne daske za ekonomičnu izolaciju na krovu. Ploča za gradnju zidova s toplinskom izolacijom za građevine svih vrsta.
Saniranje krova sa sigurnošću
STEICO special: dokazani izolacijski sustav za sanaciju krova izvana
Preko krova se zbog njegove velike površine gubi jako puno energije grijanja. U skladu s tim, jako velik je i potencijal uštede prilikom saniranja. No što ako je potkrovlje već izgrađeno i nastanjeno? U tom slučaju STEICO special nudi rješenje – ekološka izolacijska ploča koju je moguće izravno postaviti izvana na rog krova.
U idealnom se slučaju prvo izolira područje između rogova krova, npr. fleksibilnim izolacijskim materijalom od drvenih vlakana STEICO flex iz STEICO sustava. No, često su rogovi krova na starogradnji premalih dimenzija da se izolacijom između rogova krova postignu suvremene izolacijske vrijednosti. Uz STEICO special moguće je iznad rogova krova postaviti potrebnu dodatnu izolaciju. Na taj se način neće negativno utjecati na stambeni prostor ispod krova.
Izolacijske ploče napravljene su od prirodnih drvenih vlakana i izrađene su bez opasnih dodataka prema dugogodišnjem dokazanom „vlažnom postupku”. Povezivanje ploča ne obavlja se preko dodatnih ljepila, nego samo preko poveznog sredstva lignina, koje potječe od drva.
Trenutačna zaštita od vremenskih uvjeta – trenutačna vjetrootpornost
Prilikom saniranja krova izvana potrebno je što prije osigurati zaštitu od vremenskih uvjeta za stambenu površinu koja se nalazi ispod krova. Obodno posebno profiliranje ploče STEICO special jamči vjetrootporne karakteristike i odbijanje vode bez dodatnih ljepljenja fuga pri nagibima krova od barem 16°. Tako da STEICO special štiti krov od nepovoljnih vremenskih uvjeta već na dan postavljanja.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STEICO SPECIAL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *