STEICO FLOC

Gradi, živi i osjećaj se sretno Ekološko prihvatljivi izolacijski sustavi od prirodnih drvenih vlakana  Dobro izolirana kuća značajno povećava udobnost i način života. Sa STEICO izolacijskim materijalima u svoja četiri zida možete uživati još i više. Zimi, STEICO izolacijski materijal od drvenih vlakana pruža ugodnu klimu. Prirodni izolacijski materijali djeluju pri zaštiti kuće kao pokrivač i čuvaju vrijednu toplinu unutar posjeda. U kući s dobrom izolacijom, temperatura zidova i namještaja automatski se povećava što doprinosi kvalitetnijem i ugodnijem životu.  STEICO FLOC | Izolacija upuhivanjem za sve zatvorene šupljine u krovovima, zidovima i stropovima.

Opis

STEICO FLOC | Izolacija upuhivanjem za sve zatvorene šupljine u krovovima, zidovima i stropovima.
Osobito ekološko izolacijski materijal iz razvrstanog starog papira; mogućnost isporuke i kao varijanta bez bora
Izvrsna toplinska vodljivost: λ [W / ( m*K )] = 0,039 (40 – 60 kg/m³) pri izolaciji upuhivanjem i λ [ W / ( m*K )] = 0,040 (27 – 39 kg/m³) pri izolaciji napuhivanjem
Bez fuga, bez otpada – izolira šupljine svih veličina i debljina
Najbolja kvaliteta izolacijskih čestica zahvaljujući najmodernijoj proizvodnoj tehnologiji
Savršena izolacijska svojstva tijekom zime
Izvrsna zaštita od vrućine tijekom ljeta
Osobita difuzijska propusnost za povećanu strukturnu sigurnost
Trajna sigurnost taloženja uz malo korištenje materijala
Sigurna obrada sa strojevima za upuhivanje svih veličina
Visoka kvaliteta zahvaljujući obučenoj proizvodnoj tvrtki

Područje primjene
Izolacija upuhivanjem za sve zatvorene šupljine u krovovima, zidovima i stropovima. Prikladno za izolaciju napuhivanjem. Predobrada elemenata zidova i stropa s punjenjem. Idealan izolacijski materijal u području saniranja krova i poda.
Proizvodnja koja štedi resurse
Proizvodnja materijala STEICO floc obavlja se mlinom koji radi na principu metode vrtložne struje uz korištenje jako kvalitetnih sirovina s osobito dugim vlaknima papira. Rezultat je izvrsna kvaliteta čestica s malo prašine. Za izradu je potrebno jako malo energije i zato je izolacijski materijal osobito ekološko prihvatljiv. Osim toga, tvrtka STEICO nudi i varijantu proizvoda bez dodatka bora.
Ekološka izolacija – dosljedno promišljena
Novim građevinskim odobrenjem Z-23.11-2070 za STEICO floc – upuhivanje klijentima tvrtke STEICO otvaraju se sigurne, funkcionalne i ekonomične mogućnosti za ekološke građevinske projekte. U predobradi elemenata od drva, u novogradnji na licu mjesta ili prilikom sanacija starogradnje: STEICO floc oduševljava kvalitetom, ekonomičnošću i izvrsnim izmjerenim vrijednostima toplinske vodljivosti od λ [W / ( m*K )] = 0,039.
Čestice dugih vlakana oduševljavaju ne samo izradom koja štedi resurse, nego i brojnim drugim svojstvima: celulozu odlikuju izvrsna građevinsko-fizikalna svojstva, kao što je ljetna zaštita od topline i zimska zaštita od hladnoće te jako dobra hidroskopska svojstva – STEICO floc posebno dobro regulira vlagu i difuzno je propusan. Investitore gradnje osobito će veseliti optimalna klima prostorije.
Ekonomična primjena
Ekonomičnost čestica je i u primjeni: izvrsnu sirovinu odlikuju iznimno duga vlakna papira. Tako se s usporedivo malom količinom iskorištenog materijala može postići trajna sigurnost taloženja već i pri gruboj gustoći od 38 kg po kubnom metru. Prednost za obrađivače je jasna: malo korištenje materijala omogućuje unosan obračun, vrijeme rada se skraćuje, a obrada tako postaje ekonomična.
STEICO floc moguće je obrađivati sa strojevima za upuhivanje svih veličina, čak i s malim uređajima. STEICO floc fleksibilno se prilagođava graničnim sastavnim dijelovima bez potrebe za fugama i sabija se u homogeni izolacijski sloj u unaprijed pripremljenim šupljinama u krovu, stropu i zidu. Planiranje ekoloških projekata gradnja podržano je posebnim tekstovima za natječaje, a oni stoje na raspolaganju na stranici www.ausschreiben.de. Ekipa tvrtke STEICO za primijenjenu tehnologiju stoji na raspolaganju u slučaju pitanja. Ekipa tvrtke STEICO za primijenjenu tehnologiju možete kontaktirati na: +49-(0)89-99 15 51-42. Mobilni stručnjaci za upuhivanje tvrtke STEICO pružit će vam osim toga podršku i na gradilištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STEICO FLOC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *