///MASAŽNO-PARNA KABINA SOLO STEAM | AQUAESTIL

MASAŽNO-PARNA KABINA SOLO STEAM | AQUAESTIL

Solo Steam je masažna i parna tuš kabina koja će vam pružiti vrhunski spa doživljaj u udobnosti vlastite kupaonice. Kabina je opremljena kvalitetnim generatorom pare, mlaznicama za masažu leđa i kromoterapijom.

Opis

Dimenzije | 90 x 90 x 213

 • Tehničke karakteristike
  Parna kupelj
  Podešavanje temperature
  Podešavanje vremena rada parne kupelji
  6 mlaznica za tijelo
  Klizna šipka s crijevom i tuš slušalicom
  Kišni tuš
  Kromoterapija (11 boja + 5 zadanih nizova boja)
  Radio/vanjski izvor zvuka

Na Aquaestil akrilne dijelove jamstvo od 10 godina, a na ugrađenu opremu dvije godine.
Svaka masažna kabina ispitana je na električnu sigurnost prema normi HRN N.M1.001-79, HRN N.M1.001/187, HRN N.M1.001/2/3/4-90 i na radiofrekvencijske smetnje prema normi HRN N.NO.900 (1987).
Instalacija mora biti opremljena uređajem za zaštitu od indirektnog napona dodira, a svi metalni dijelovi moraju biti spojeni na zaštitno uzemljenje!

Da biste sačuvali glatkoću i sjaj površine, kadu i stranice kabine perite isključivo neabrazivnim sredstvima za čišćenje (tekući deterdženti) i nemojte upotrebljavati spužvice sa grubom površinom. Kromirane dijelove (sifon, ugrađene baterije) najlakše ćete očistiti octom, sapunicom i sredstvima namijenjenim čišćenju kromiranih površina.

Nikako nemojte koristiti sredstva za čišćenje WC školjke ili druge sanitarne opreme jer su ta sredstva agresivna, sadrže klorovodikovu i druge kiseline koje nagrizaju površinu kade i kromirane dijelove.

Hidromasažni sistemi ugrađeni u Aquaestil kupaonske kade i kabine odlikuju se visokom pouzdanošću i sigurnošću u eksploataciji, što je osigurano ugradnjom komponenti renomiranih svjetskih proizvođača.

Ovaj proizvod daje vašoj kupaonici novu terapeutsku i relaksacijsku komponentu.

Što je TURSKA KUPELJ?

Turska ili parna kupelj je ”kupanje” u prostoriji ispunjenoj zasićenom parom. Bazira se na biološkom djelovanju topline u obliku vrućeg vlažnog zraka. Danas shvaćamo da parna kupelj ima mnogostruko korisno djelovanje: – visoka temperatura turske kupelji stimulira vitalne funkcije, pospješuje imunitet i daje tijelu dodatnu energiju – topla para otvara pore, pomaže oslobađanju kože od otrova i poboljšava protok krvi kroz organizam; stoga pročišćava epidermu koja postaje meka i nježna, te daje umirujući i relaksirajući efekt – u kombinaciji sa hladnim tušem poboljšava cirkulaciju, pomaže rješavanju celulita i obnavljanju tkiva – također ne treba zanemariti osjećaj užitka i opuštanja koji pruža parna kupelj nakon stresnog i napornog radnog dana

Prije upotrebe parne kupelji dajemo Vam nekoliko savjeta o korištenju: Početnicima se savjetuje postepeno povećanje duljine boravka u parnoj kabini: za početak ne treba boraviti u kabini dulje od 10 minuta. Kada se tijelo privikne na povišenu temperaturu boravak se može produljiti, ali se ne preporuča dulje od 25 minuta. Za vrijeme korištenja parne kupelji preporuča se upotreba četki i trljačica za tijelo što pomaže uklanjanju mrtvih stanica i potiče cirkulaciju. Nakon korištenja parne kupelji preporuča se tuširanje. Duljina trajanja tuširanja i temperatura vode ovisi o Vašoj želji da postignete odgovarajući učinak: – za pročišćavanje organizma : tuširanje vodom temperature između 15 i 25°C u trajanju od jedne
minute – za opuštanje: tuširanje vodom temperature između 32 i 36°C u trajanju od 6-7 minuta – za postizanje okrepljujućeg efekta: tuširanje vodom temperature između 38 i 40 °C u trajanju od 4 minute

Da biste dobili potpuni učinak, na kraju ciklusa preporuča se odmor od 15 do 30 minuta. Na taj način omogućit ćete tijelu potpunu regeneraciju – fizičku i psihičku. Ne zaboravite da se boravkom u parnoj kupelji gubi dosta tekućine! Stoga je vrlo važno da izgubljenu tekućinu nadomjestite. Preporuča se upotreba vode, biljnog čaja ili voćnog soka.

Priključak el. Struje: – 3 x 1,5 mm – 220 V, 50 Hz – obavezno postavljanje vanjskog prekidača (preko kupaonskog indikatora) – instalacija osigurana od indirektnog napona dodira uređajem ZUDS.

Akcijska cijena za gotovinsku uplatu: 10.340,00 kn

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MASAŽNO-PARNA KABINA SOLO STEAM | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *