///SINGLES SLAVINE | ROCA

SINGLES SLAVINE | ROCA

SINGLES SLAVINENajinovativnija tehnologija ugrađena u slavine Singles nudi rješenje koje pruža udobnost, a istovremeno štedi vodu i energiju u kupaonici. Avangardni dizajn odlikuje ove otmjene i profinjene kupaonske elemente. Evershine, ColdStart tehnologija, limitatori protoka, garancija milijun ciklusa otvaranja i zatvaranja slavine – i više nego dovoljni razlozi zašto kupiti Roca slavinu.

Opis

PREDNOSTI ROCA SLAVINA

ESTETIKA
Stalni protok vode uzrokuje kamenac u slavinama, što smanjuje sjaj i stvara mrlje na površini. Elektrolitni premaz Evershine posebno razvijen u Roci jamči uvijek sjajnu površinu što olakšava čišćenje.
IZDRŽLJIVOST
Kartuša je srce slavine i odgovorna je za mekoću korištenja ručke. Roca dizajnira i proizvodi svoje vlastite kartuše, te nudi maksimalnu kvalitetu i izdržljivost, jamčeći milijun ciklusa otvaranja i zatvaranja slavine.
ODRŽIVOST
Kada koristimo umivaonik,većinu vremena ne trebamo toplu vodu. Zahvaljujući tehnologiji ColdStart, prednje otvaranje rezervirano je za hladnu vodu, čime se izbjegava rad bojlera i smanjuje se potrošnja energije te emisija onečišćujućih plinova.
UŠTEDE
Za ugodan doživljaj pri svakodnevnom korištenju umivaonika nije nam potreban veliki protok vode. Zbog toga limitatori protoka integrirani u Rocine slavine smanjuju količinu vode, pri čemu se ne smanjuje razina udobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SINGLES SLAVINE | ROCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *