///L20 KOLEKCIJA SLAVINA | ROCA

L20 KOLEKCIJA SLAVINA | ROCA

L20 KOLEKCIJA SLAVINAOdlična rješenja iz Roce kojima se štedi voda i energija. Evershine, ColdStart tehnologija, limitatori protoka, garancija milijun ciklusa otvaranja i zatvaranja slavine – i više nego dovoljni razlozi zašto kupiti Roca slavinu.
L20 kolekciju slavina čine slavine za umivaonik dostupne su u tri visine, slavina za kuhinju s visokim izljevom, a pored nadžbukne mješalice za kadu i tuš, dostupne su i uzidne jednoručne slavine za tuš i kadu.

Opis

PREDNOSTI ROCA SLAVINA

ESTETIKA
Stalni protok vode uzrokuje kamenac u slavinama, što smanjuje sjaj i stvara mrlje na površini. Elektrolitni premaz Evershine posebno razvijen u Roci jamči uvijek sjajnu površinu što olakšava čišćenje.
IZDRŽLJIVOST
Kartuša je srce slavine i odgovorna je za mekoću korištenja ručke. Roca dizajnira i proizvodi svoje vlastite kartuše, te nudi maksimalnu kvalitetu i izdržljivost, jamčeći milijun ciklusa otvaranja i zatvaranja slavine.
ODRŽIVOST
Kada koristimo umivaonik,većinu vremena ne trebamo toplu vodu. Zahvaljujući tehnologiji ColdStart, prednje otvaranje rezervirano je za hladnu vodu, čime se izbjegava rad bojlera i smanjuje se potrošnja energije te emisija onečišćujućih plinova.
UŠTEDE
Za ugodan doživljaj pri svakodnevnom korištenju umivaonika nije nam potreban veliki protok vode. Zbog toga limitatori protoka integrirani u Rocine slavine smanjuju količinu vode, pri čemu se ne smanjuje razina udobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L20 KOLEKCIJA SLAVINA | ROCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *