/, Pipe i tuš sustavi, Retro kupaonice/RETRO MJEŠALICE ZA KUPAONICU

RETRO MJEŠALICE ZA KUPAONICU

Stil, inovativnost, kreativnost, tradicija i dizajn.Izraženo u jednoj formuli: Made in Italy, način da zamislite budućnost koja ima svoje korijene u tradiciji, ali istodobno se ispunjava u svjetlu promjene tehnologije i neprestane potrage za novim. Odaberite svoju retro kraljicu koja će svaku kupaonsku kompoziciju učiniti uistinu posebnom.

Opis

Retro je opet IN!

Strast i etika Proizvodi Bianchi rezultat su obiteljske tradicije od 70-ih godina prošloga stoljeća, “Made in Italy” kao imperativ postojanja. Uz veliku pozornost na izbor materijala i detalja, dizajn Bianchi Rubinetterie je funkcionalan i elegantan u isto vrijeme. Made in Italy znači čistoću emocija, izvrsnu kvalitetu i sposobnost za učinkovito uklanjanje žeđi najzahtjevnijih korisnika, za postizanje maksimalnog zadovoljstva i lojalnosti kupaca. Talijanski stil, klasičan i moderan, misija je Bianchi Rubinetterie. Njihov je poslovni model tradicionalan i zanatski, ali s iskrenom strašću koja je srce Bianchi vizije.

Cijeli proces realizacije proizvoda, od trenutka odabira i certificiranja sirovina, prati trenutne standarde zaštite okoliša. Bianchi na prvo mjesto stavlja stvaranje visokokvalitetnih proizvoda, s pažnjom na najsitnijim detaljima, proizvedenih priznatom metodom UNI-ES ISO 9001 standarda za projektiranje i proizvodnju sanitarnih slavina i kupaonskog pribora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “RETRO MJEŠALICE ZA KUPAONICU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *