///QUADRA KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE

QUADRA KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE

QUADRA | s ergonomskom, zaobljenom ručkom.
Slavine za umivaonik i kadu u kolekciji Quadra imaju izljev s udubljenim perlatorom. Ta pozornost posvećena detalju održava čistoću dizajna te istovremeno donosi udobnost korisniku i vedrinu u kupaonski prostor. Uz svoju ergonomski oblikovanu, zaobljenu ručku, aerodinamičan profil Quadre donosi hrabar stav. Mekan radijus zrcali pokret prema proizvodima koji pripadaju minimalističkoj estetici, ali donosi i humani element u prostore u kojima se nalazi.

Opis

ZAŠTO KUPITI GROHE SLAVINU?
Kartuša se nalazi u srcu svake slavine i predstavlja remekdjelo suvremene tehnologije. GROHE je jedan od samo nekoliko proizvođača na svijetu koje sve kartuše za svoje slavine proizvodi interno, čime je ova kompanija stekla reputaciju međunarodnog lidera u inovacijama.
KARAKTERISTIKE GROHE KARTUŠA
GROHE visokotehnološke kartuše imaju posebnu karakteristiku koju nema nijedna druga kartuša na tržištu: nude neusporedivo GROHE SilkMove® iskustvo pokretanja svilenkastom ručkom te precizno namještanje protoka vode i temperature. Ova jedinstvena opcija za korisnike rezultat je interakcije između više od deset komponenti svake kartuše. Najvažniji elementi su dva diska, načinjena od keramičke legure testirane svemirskom tehnologijom, koji klize jedan preko drugog s velikom preciznošću. Posebna maziva s teflonskom tehnologijom primjenjuju se na njihove zrcalno glatke površine tijekom proizvodnje. Mikro pore u keramičkoj leguri služe kao spremnik maziva kako bi diskovi zadržati svoju glatkoću tijekom životnog vijeka slavine.
Operativna ručka spojena je na keramičke diskove pomoću krutog spojnog elementa koji njezino kretanje prenosi na vodilicu. Podizanje ručke otvara put vodi, dok nagibni pokret mijenja količine tople i hladne vode. Čak i nakon mnogo godina korištenja, upotreba ostaje moguća bez ikakvog napora – to je velika prednost kojom se GROHE slavine izdvajaju od ostalih.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “QUADRA KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *