///PROFILI ZA KERAMIKU I PODOVE | PROGRESSPROFILES

PROFILI ZA KERAMIKU I PODOVE | PROGRESSPROFILES

Upotreba profila bitno pridonosi cjelokupnom izgledu postavljenih obloga naglašavajući korisnost i eleganciju. Na vama je samo da odaberete oblik i boju.

Opis

L PROFILI
Profesionalni rubni profil osmišljen za zaštitu i ukrašavanje vanjskih kuteva obloga od keramičkih pločica, mozaika i mramora, raznih debljina. Koristi se i za povezivanje različitih vrsta podova te za zaštitu stepenica i podnih obloga. Odličan je kao rubna cokl-letvica te za zidne obloge u kupaonicama i kuhinjama.
ZAOBLJENI PROFILI
Serija zaobljenih profila proizvodi od visoko kvalitetnog PVC-a, mesinga, inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom…
PRIJELAZNI PROFILI
Za pokrivanje spojeva, izrađeni od eloksiranog aluminija sa zlatnom, srebrnom i brončanom završnom obradom, mesinga ili inoxa u raznim širinama sa više ili manje reljefnom plosnatom površinom, raspoloživi sa samoljepljivom pozadinom ili perforirani u raznim dužinama.
PROFILI ZA STEPENICE
Vrlo elegantani profili za rubove stepenica koji ih čini protukliznima. Izrađeni od mesinga, inoxa ili eloksiranog aluminija, gornji dio je reljefni kako bi se poboljšalo prianjanje. Obvezan u javnim objektima sukladno normama za sprječavanje nezgoda
LISTELI I BORDURE
Serija ukrasnih profila/lajsni, idealnih za trenutačno stvaranje kromatičnih efekata na oblogama od keramičkih pločica/mramora/mozaika ili, u slučaju primjene serije izrađene od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, za stvaranje separacija i dekoracija između podova od istog ili različitog materijala.
OKAPNI PROFILI
“Profili od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, lakiranog aluminija ili prirodnog aluminija, serija vanjskih rubnih profila za izvedbu završnog brida i zaštitu betonskih čeonih bridova terasa i balkona. Profil je dizajniran sa potpornim graničnikom uz završni brid keramike, te odvodnim kutem kako bi se zaštitila košuljica/podloga. Ako se postavi ispod vodootporne membrane, služi kao profil za okapnice.
KVADRATNI PROFILI
Serija kvadratnih profila potpuno novih ravnih linija, proizvodi od visoko kvalitnog inoxa te aluminija u novim modernim/high-tech završnim obradama kako bi se ponudile bezbrojne mogućnosti kombiniranja sa keramikom, sanitarijama, drvom, mramorom, itd. Pojednostavljuje postavljanje i eliminira problem lomljivih bridova keramičkih pločica
DILETACIJE
Serija tehničkih dilatacijskih profila za podove. Izrađeni su od netoksičnog, koekstrudiranog PVC-a, otpornog na udarce, aluminija, mesinga ili inoxa. Mogu apsorbirati umjerena vlačna i tlačna naprezanja, a također su otporni na većinu kemijskih sredstava, habanje i UV zrake; mogu se koristiti i u eksterijerima i interijerima. Spojni profil se nikad ne smije postaviti preko poda od keramičkih pločica i trebao bi, po mogućnosti, uvijek biti 0,5-1 mm niži.
COKL PROFILI
“COKLA” izrađena od nehrđajućeg čelika (inoxa) AISI 304-1.4301, aluminija ili PVC-a Raspoloživa sa ili bez ljepila. Vrhunskog estetskog učinka, vrlo otporna i jednostavna za postavljanje, idealna je za sve javne i privatne ambijente koji zahtijevaju visoke estetske i higijenske standarde. Sve češće se koristi u kontrastnim kombinacijama na podovima obloženim drvom, tepisonom itd. radi karakterističnog hi-tech efekta.
SANITARNI PROFILI
Kutni profili za spojeve podne/zidne obloge preporučuju europske higijensko-sanitarne direktive za održavanje čistoće u javnim objektima (bolnice, škole, uredi, restorani, svlačionice, kuhinje, javna kupatila, menze, stambeni prostori, itd.). Izrađen od netoksične, čvrste vinilne smole, otporne na udarce certificirane),inoxa ili aluminija. Proizvod je također otporan na sunčeve zrake te većinu deterdženata i otapala. Dugotrajan je i jednostavan za čišćenje. Spojni elementi za unutrašnje/vanjske kuteve, završni čepovi i spoj olakšavaju postavljanje pločica i jamče savršen rezultat.
ZAŠTITA VANJSKOG KUTA
Široki spektar kutnih profila koji se koriste za zaštitu i prekrivanje najizloženijih dijelova svih vrsta zidnih obloga te postojećih bridova. Izrađeni su od eloksiranog aluminija, PVC-a ili inoxa. Raspoloživo sa samoljepljivom pozadinom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROFILI ZA KERAMIKU I PODOVE | PROGRESSPROFILES”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *