///ODRA TUŠ KADA, AQUAESTIL

ODRA TUŠ KADA, AQUAESTIL

Tuš kada Odra  kockasta i pravokutna – klasična tuš kada povećane dubine i standardnog otvora sifona. Omogućuje kombiniranje sa svim standardnim modelima tuš paravana. Dostupna je u puno različitih dimenzija.

Opis

TUŠ KADA ODRA – KOCKASTA I PRAVOKUTNA, AQUAESTIL

Dimenzije
KOCKASTA 70x70cm 80x80cm 90x90cm 100x100cm
PRAVOKUTNA 90x70cm 90x75cm 110x75cm 120x75cm 90x80cm 100x80cm 120x80cm
Dubina
10.0 / 15.0 cm
Orijentacija
Univerzalna
Oblik
Kvadratna / Pravokutna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
21 cm
Sifon
52 mm

Napomena
Tuš kade se ne isporučuju sa sifonom (isti je potrebno naručiti zasebno).
Kupaonske kade i tuš kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi pa je površinsku glatkoću i sjaj moguće vratiti u prvobitno stanje čak i nakon manjih mehaničkih oštećenja.
Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih uz saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava. Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom treba izbjegavati abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi se njima mogla ogrepsti površina kade.Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja kadu je potrebno obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, ispolirajte ju pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu. Redovno održavanje preporuča se provoditi sredstvom za čišćenje i održavanje akrilnih i staklenih površina AQUA CLEAN akril + staklo koje će Vašoj kadi omogućiti postojanost sjaja i potpune čistoće. Ako je pak došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ODRA TUŠ KADA, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *