///NEXO KUPAONSKA SANITARIJA&RIMLESS TEHNOLOGIJA | ROCA

NEXO KUPAONSKA SANITARIJA&RIMLESS TEHNOLOGIJA | ROCA

Dva naizgled suprotstavljena cilja skladno se sjedinjuju u ovoj kolekciji: estetika i ekonomičnost. Proizvodi izrađeni u nekoliko dimenzija radi uklapanja u svaki prostor. Suvremeni dizajn savršenih proporcija koji se suptilno uklapa u sve vrste prostora.
Dizajnirao
Antonio Bullo
Renomirani industrijski dizajner iz Venecije, specijaliziran za keramiku.
Dobitnik je četiri zlatne medalje na međunarodnoj izložbi keramike u talijanskoj Faenzi (Faenza International Ceramic Competition) i dva priznanja Design Plus na sajmu ISH u Frankfurtu. Za Bulloa proizvod mora biti “proširena duša” kompanije i prilagođen tržištima na kojima konkurira.

Opis

Clean Rim Veća učinkovitost i higijena u Vašem WC-u

Rimless tehnologija Roca predstavlja novu vrstu WC školjki sa opcijom Clean Rim (bez vijenca) kako bi pružila bolju mogućnost ispiranja. Clean Rim je primijenjen na WC školjkama iz kolekcije Nexo (viseće WC školjke) i The Gap (viseće i stojeće WC školjke). Clean Rim Nexo WC školjka dostupna je sa 4/2l mehanizmom za ispiranje.

Inovativni dizajn, veća efikasnost Sa svojim rimless inovativnim dizajnom, Clean Rim dozvoljava da ispiranje cirkulira po cijelom unutarnjem promjeru WC školjke, postižući veću efikasnost ispiranja unutar WC školjke. Štoviše, Clean Rim, rimless WC školjka nema oštre kutove, uglove, rupice za ispiranje što rezultira jednostavnijim čišćenjem i čime postižemo veću razinu higijene od standardnih WC školjki. Prednosti Clean Rim-a: – Površina ne dozvoljava nakupljanje nečistoća -visoka higijena -lako čišćenje -snažno ispiranje za čišćenje WC školjke -ušteda vode (4/2l)

Clean Rim WC školjke Dizajn rimless WC školjki dopušta efikasniju, puno učinkovitiju distribuciju vode prilikom ispiranja, na način da voda ispiranjem pokrije cijelu unutrašnjost WC školjke što garantira savršeno čišćenje i higijenu.
Način rada: 1 Voda se ispušta iz spremnika koji se nalazi na poleđini WC školjke 2 Zahvaljujući tome što WC školjka nema vijenac, voda se distribuira uzduž cijelog gornjeg ruba i ide dolje prema odvodu. 3 Pošto se voda distribuira po cijeloj površini WC školjke, čisti prljavštinu što rezultira većom higijenom i čišćom površinom.
Za razliku od toga, konvencionalna WC školjka ( s vijencem) ispire WC školjku kroz postojeće rupice u donjem dijelu vijenca, tako da voda izlazi iz njih, padajući prema odvodu i čisteći prljavštinu koja se nađe na putu, ali istodobno ostavljajući iza sebe prljavštinu u rupicama.

4/2 l ispiranje Clean Rim Nexo opcija uključuje mehanizam za ispiranje od 4/2l. Štedi oko 30% više vode od konvencionalnih WC školjki. Konvencionalne WC školjke sa i bez vijenca uključuju mehanizam za ispiranje od 6/3 i 4,5/3l. Ovi mehanizmi također štede vodu, ali 30% manje od Clean Rim WC-a.

Bolje čišćenje, više higijene Zahvaljujući lakšem pristupu, nepostojanjem utora u WC školjci izbjegnuto je skupljanje prljavštine i zahvaljujući učinkovitom protoku ispiranja, Clean Rim olakšava čišćenje WC školjke, garantirajući veću svakodnevnu higijenu od konvencionalnih WC školjki.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NEXO KUPAONSKA SANITARIJA&RIMLESS TEHNOLOGIJA | ROCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *