/, Aquaestil, Masažne kade i bazeni/Masažni sustav Trioclean, Aquaestil

Masažni sustav Trioclean, Aquaestil

Uz Trioclean masažu uronite u čaroban svijet wellnessa…Razmišljate li o masaži koja će vas u potpunosti opustiti pred spavanje ili ujutro savršeno energizirati, Trioclean sustav je tada odličan odabir!

PROMOCIJA:

-15% popusta na program Aquaestil masažnih kada s ugrađenim sustavom Trioclean, sa i bez obloge. Popust za gotovinsko plaćanje /eBanking, virman.

Opis

Trioclean je kombinirani masažni sustav opremljen uređajem za dezinfekciju, jakom pumpom i kompresorom sa 4 micro i 1 roto mlaznicom u naslonu kade, mlaznicama za masažu stopala te 12 zračnih mlaznica na dnu kade.
Upravljanje elektro-pumpom i kompresorom ostvareno je uz pomoć višenamjenskog upravljačkog panela smještenog na rub kade. Tipkama osjetljivim na dodir elektronski se uključuju i isključuju pumpa, kompresor, reflektor i dezinfekcija te namješta brzina kompresora radi podešavanja jačine masaže, kao i za postizanje “val efekta”. Sustav je također opremljen senzorom razine vode, automatskim programom za ispuhivanje vode nakon pražnjenja kade i reflektorom u vodi.
Sustav za automatsku dezinfekciju uključuje se pritiskom na kombinaciju tipki dok je kada puna vode. Zvučna i svjetlosna signalizacija upozoravaju da je u kadu ubačeno dezinfekcijsko sredstvo. Standardni dio opreme je i kvalitetna metalna preljevno-odljevna garnitura.
Sustav Trioclean moguće je naručiti u izvedbi Turbopool koja nema zračne mlaznice na dnu kade već se zrak u kadu ubacuje kroz vodene mlaznice. Po želji, Trioclean se može opremiti i ozonatorom.
Kromoterapija “Trioclean” podrazumijeva izvedbu sa postojećim upravljačkim panelom i reflektorom u boji koji zamijenjuje postojeći sa bijelom svjetlošću, dok ozonator može biti u sklopu postojećeg upravljačkog panela (ozon se upuhuje u kadu za vrijeme trajanja vodene masaže i uključuje se i isključuje zajedno s pumpom), a može se ugraditi i kao opcija.

OPREMA
6 vodenih midi mlaznica
2 mlaznice za stopala
4 micro mlaznice za masažu leđa i roto mlaznica za lumbalnu masažu
12 zračnih mlaznica
pumpa 0,75 kW
kompresor 0,7 kW
elektronski upravljački panel
val efekt
preljevno-odljevna garnitura
reflektor u vodi
sistem za dezinfekciju
samočišćenje
kromoterapija

Kombinirana vodena i zračna masaža Trioclean može se ugraditi u većinu Aquaestil kupaonskih kada. Pogledajte našu ponudu kada

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Masažni sustav Trioclean, Aquaestil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *