///LIDO KUTNA KADA, AQUAESTIL

LIDO KUTNA KADA, AQUAESTIL

Lido 160×100 – atraktivna kutna kada asimetričnog oblika i komotne unutrašnjosti posebno je pogodna za ugradnju u kupaonice specifičnih prostornih konfiguracija. Izrađuje se u varijanti za lijevu i desnu stranu.

Opis

Dimenzije
160 x 100 cm
Vol: 230 ltr
Orijentacija
lijeva / desna
Oblik
Kutna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
60 cm
Duljina izljevne garniture
50 cm
Masažni sistemi
Economic
De Luxe
De Luxe plus
Trioclean

Napomena
Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture (istu je potrebno zasebno naručiti).

Kupaonska kada Lido izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji je čini ugodnijom na dodir, manje podliježe oštećenjima te je jednostavnija za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.
Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.
Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIDO KUTNA KADA, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *