///IVA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL

IVA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL

Iva – jednostavan i moderan namještaj čistih linija sastoji se od samo 4 iznimno funkcionalna elementa, a zadovoljit će sve vaše potrebe za dobro namještenom kupaonicom. Elementi su modularni, što Vam omogućava slaganje mnoštva proizvoljnih kompozicija koje će se na najbolji način stopiti sa Vašom kupaonskom konfiguracijom.

Opis

Osnovna konstrukcija: iveral s rubovima kantiranim melaminskom trakom
Fronte: medijapan presvučen PVC folijom
Okov vrata: metalne zakretne spojnice
Ručke: PVC, eloksirani aluminij
Ogledalo: Predviđeno za vlažne prostore
Umivaonik: Syman, mineral mramor

Baza IVA s umivaonikom
60x51x70, 2 vrata

Ogledalo IVA s etažerom, lampicom i prekidačem
60x15x65

Viseći ormarić IVA
30x35x70,
univerzalni

Viseći ormarić IVA s policom
30x35x35

 

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.
Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi.  Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.
Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.
Ogledala
Ogledala se čiste tekućim neabrazivnim sredstvima namijenjenim za čišćenje stakla i mekom krpom. Preporučujemo upotrebu sredstva  za čišćenje Aquaclean acryl+glass. Za postizanje dodatnog sjaja ogledala možete umjesto meke krpe koristiti novinski papir. Da biste spriječili koroziju ogledala nakon kupanja/tuširanja obavezno prozračite prostoriju a ogledalo obrišite kako bi uklonili vodu/vlagu s površine ogledala. Ogledalo je namijenjeno upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama s temperaturom 17-24°C i relativnom vlagom 45-70%.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IVA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *