/, Sanitarije, Vodokotlići, ugradbena tehnika/IN-WALL UGRADBENI SUSTAVI | ROCA

IN-WALL UGRADBENI SUSTAVI | ROCA

IN-WALL Sustavi koji kombiniraju učinkovitost s tehnologijom i pretvaraju ih u dizajnerska rješenja savršeno prilagodljiva prostorima za koja su namijenjena. Inovacija i avangarda udružuju se kako bi zajamčili najkvalitetnija svojstva i unijeli praktičnost, uštedu i stil u svaki detalj.

Opis

Naše nas kupaonice predstavljaju. One predstavljaju našu osobnost, naš život i obitelj. Kao ključni dio našeg doma, naše su kupaonice mjesto koje prikazuje naš stil i na kojem se možemo osjećati potpuno opušteni.

Zadnjih 100 godina Roca je provela pomažući ljudima da konfiguriraju taj prostor, maksimalno nastojeći dizajnirati proizvode koji ispunjavaju očekivanja svakog od nas. 100 godina inovacija u tehnologiji, dizajnu i materijalima kojima se nude prilagođena rješenja za svaki projekt, svaku obitelj i svakog pojedinca.

In-WALL koncept ugradbene tehnike objedinjuje sve elemente za konfiguraciju kupaonice bez prepreka počevši od ugradbenog vodokotlića sa i bez konstrukcije, podžbukne konstrukcije za umivaonik i viseći bide, s velikim rasponom lijepo dizajniranih tipki.

Tipke su dostupne u bijeloj boji, krom sjaj i mat, u protuvandalskoj izvedbi od nehrđajućeg čelika.

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IN-WALL UGRADBENI SUSTAVI | ROCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *