///GRANDE KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL

GRANDE KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL

Grande – atraktivan kupaonski namještaj ravnih linija sigurno će se dopasti svim ljubiteljima minimalističkih oblika, ali i svima onima koji jednostavno vole moderan, funkcionalni i dopadljiv kupaonski namještaj. Svi elementi se mogu međusobno kombinirati i zasebno kupovati po želji. Dostupan je u dimenzijama: 40×50, 60×50, 80×50, 100×50 & 120×50.

Opis

Osnovna konstrukcija: od oplemenjene iverice s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu.
Fronte vrata i ladica: od oplemenjene iverice s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu.
Vodilica za ladice: potpuna izvlaka sa sistemom za zatvaranjem i ublaživačem  ( Soft close ).
Okov vrata: izveden pomoću metalnih zakretnih spojnica i skrivenim magnetnim sistemom za meko zatvaranje.
Ogledalo: predviđeno za vlažne prostore – smanjeno magljenje.
Umivaonik: Syman, mineralni mramor.

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan,  ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.
Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi.  Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.
Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.
Ogledala
Ogledala se čiste tekućim neabrazivnim sredstvima namijenjenim za čišćenje stakla i mekom krpom. Preporučujemo upotrebu sredstva  za čišćenje Aquaclean acryl+glass. Za postizanje dodatnog sjaja ogledala možete umjesto meke krpe koristiti novinski papir. Da biste spriječili koroziju ogledala nakon kupanja/tuširanja obavezno prozračite prostoriju a ogledalo obrišite kako bi uklonili vodu/vlagu s površine ogledala. Ogledalo je namijenjeno upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama s temperaturom 17-24°C i relativnom vlagom 45-70%.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GRANDE KUPAONSKI NAMJEŠTAJ, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *