///FI CORNER KADA, AQUAESTIL

FI CORNER KADA, AQUAESTIL

Kada za dvoje! Okrugla kada promjera 160 cm predviđena za montažu u kut, a prostranost i raskošan izgled dodatno se može naglasiti ugradnjom jednog od masažnih sistema.

Opis

KUTNA OKRUGLA KADA, AQUAESTIL

Dimenzije
144 x 144 cm
Vol: 370 ltr
Orijentacija
Univerzalna
Oblik
Posebna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
63 cm
Duljina izljevne garniture
50 cm

Napomena
Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture (istu je potrebno zasebno naručiti).

Masažni sistemi
De Luxe
De Luxe plus
Trioclean

Kupaonske kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi pa je površinsku glatkoću i sjaj moguće vratiti u prvobitno stanje čak i nakon manjih mehaničkih oštećenja.
Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih uz saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava. Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom treba izbjegavati abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi se njima mogla ogrepsti površina kade.Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja kadu je potrebno obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, ispolirajte ju pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu. Redovno održavanje preporuča se provoditi sredstvom za čišćenje i održavanje akrilnih i staklenih površina AQUA CLEAN akril + staklo koje će Vašoj kadi omogućiti postojanost sjaja i potpune čistoće. Ako je pak došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FI CORNER KADA, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *