//DIZAJNERSKI KUPAONSKI RADIJATORI SOUL | IRSAP

DIZAJNERSKI KUPAONSKI RADIJATORI SOUL | IRSAP

Laganih, minimalističkih i esencijalnih linija, SOUL reinterpretira svaki prostor. Njegova linearna perspektiva je izraz evolucije, očaravajući spoj između okruglog kolektora i ravnog profila, a taj spoj je u stanju utjecati na dojam koji ostavlja prostor kupaonice, daje osobnost samoj kupaonici ili naglašava tu osobnost. Dizajnerski kupaonski radijator Soul dostupan je u širokom rasponu boja i završnih obrada.

Opis

SOUL DIZAJNERSKI KUPAONSKI RADIJATOR
Serijska oprema | 4 priključka za ugradnju na zid – podesiva i u boji radijatora, 2 nevidljiva odzračnika od 1/2″ i poklopac za ventil. Najveći dopušteni pritisak 4 bara. Najveća dopuštena temperatura 95 stupnjeva.
SOUL AIR MIX
Tehničke značajke | hidraulički radijator je opremljen Boosterom koji je ugrađen iza radijatora sa snagom od 1000W. Zahvaljujući nepostojanju žica, kronotermostat ima prednost brze i jednostavne ugradnje, a bez potrebe pristupanja zahvatu adaptacije stana. Standardnoj bijeloj boji radijatora pridružuje se raspršivač zraka iste boje, dok u slučaju radijatora u nekojoj drugoj boji, pridružuje mu se kromirani raspršivač zraka. Najveći dopušteni pritisak 4 bara. Najveća dopuštena temperatura 95 stupnjeva.
SOUL AIR ELEKTRIČNI
Tehničke značajke | hidraulički radijator je opremljen Boosterom koji je ugrađen iza radijatora sa snagom od 1000W. Zahvaljujući nepostojanju žica, kronotermostat ima prednost brze i jednostavne ugradnje, a bez potrebe pristupanja zahvatu adaptacije stana. Standardnoj bijeloj boji radijatora pridružuje se raspršivač zraka iste boje, dok u slučaju radijatora u nekojoj drugoj boji, pridružuje mu se kromirani raspršivač zraka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DIZAJNERSKI KUPAONSKI RADIJATORI SOUL | IRSAP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *