/, Roca, Roca, Sanitarije/DEBBA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ&SANITARIJE | ROCA

DEBBA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ&SANITARIJE | ROCA

Zbirka sa širokim rasponom rješenja koja u kombinaciji s svojim trenutnim dizajnom, čini ju prilagodljivom svakom kupaonskom prostoru po pristupačnim cijenama.

Opis

DEBBA kolekcija sanitarnog porculana sastoji se od umivaonika različitih veličina i opcija montaže /stalak, polustalak & sifon.
Široki izbor kompaktnih umivaonika čine kolekciju pogodnom za smanjene prostore.
Stojeće i viseće wc školjke i bidei, s wc daskama i poklopcima sa sporospuštajućim sustavom, izrađenima od Duroplast materijala koji je vrlo mekan i dugotrajan.
Visoka otpornost Debba wc daski i poklopaca za bide, u kombinaciji s njihovim dizajnom, omogućuje brzu montažu i demontažu te olakšava čišćenje istih. Ove značajke čine Debba kolekciju idealnom kolekcijom kako za privatne tako i za javne prostore. Wc školjke su opremljene sustavom sa dvostukim ispiranjem 4.5/3 l, što osigurava značajne uštede vode na dnevnoj bazi.

DEBBA NAMJEŠTAJ dostupan je u dvije dubine: Standard 460mm i Compact 360mm, te se stoga uklapa u svaki prostor, bez obzira na veličinu prostora.
Debba Standard i Debba Compact izvedbe dostupne su u verzijama Set i Unik.
Unik verzija obuhvaća namještaj i umivaonik. Set verzija, osim Unik-a, uključuje LED rasvjetu i ogledalo u pripadajućoj završnoj obradi.
Debba nudi opcije sa 2 ladice, 3 ladice i 2 vrata. Sve opcije uključuju sporozatvarajući sustav.

Brojne mogućnosti kolekcije osiguravaju savršeno rješenje za sve potrebe u kupaonskom prostoru. Debba Standard nudi 5 veličina – 600, 700, 800, 1000 & 1200 mm, a Debba Compact je dostupna u 4 veličine – 500, 600, 700 & 800 mm, omogućavajući ugradnju i u najmanje kupaonice.

LED RASVJETA DEBBA u tri veličine /250, 400 & 600/ kombinira minimalni dizajn sa niskom potrošnjom.

DODATNI MODELI
Viseći ormarić i mali viseći ormarić opremljeni su sporozatvarajućim sustavom, policama prilagodljive visine za više prostora i sa mogućnošću otvaranja vrata na lijevu ili desnu stranu, ovisno o potrebama kupaonskog prostora.

ZAVRŠNE OBRADE I TEKSTURE
Namještaj je dostupan u 4 završne obrade: dvije lakirane završne obrade visokog sjaja: bijela i antracit siva i dvije teksturirane završne obrade: wenge i hrast, koje stvaraju prirodni ambijent u kupaonskom prostoru. Unutarnji dio ladica ima završnu obradu u imitaciji tekstila, koja je uvijek udobna na dodir.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DEBBA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ&SANITARIJE | ROCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *