///CONCETTO KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE

CONCETTO KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE

Beskompromisno kozmopolitski u svojem pristupu, dinamici i samouvjerenom stavu, Concetto je pravi odabir za modernu kupaonicu. Cilindrični oblici u različitim dimenzijama spajaju se kako bi stvorili individualnu estetiku, dok zaobljeni kutovi donose profinjenost detalja diljem čitavog asortimana. Kao sve GROHE kolekcije, Concetto je nenadmašan spoj dizajna i učinkovitosti. Nadžbukne miješalice za tuš i kadu asimetričnog razmještaja plijene pozornost – njihov jedinstveni dizajn dodatno je naglašen završnim slojem od inoxa GROHE StarLight. Laka i precizna kontrola isporuke vode dolazi u obliku GROHE SilkMovea, naše vodeće tehnologije kartuša, dok je korisnička udobnost dodatno naglašena kutnim perlatorom.

Opis

ZAŠTO KUPITI GROHE SLAVINU?
Kartuša se nalazi u srcu svake slavine i predstavlja remekdjelo suvremene tehnologije. GROHE je jedan od samo nekoliko proizvođača na svijetu koje sve kartuše za svoje slavine proizvodi interno, čime je ova kompanija stekla reputaciju međunarodnog lidera u inovacijama.
KARAKTERISTIKE GROHE KARTUŠA
GROHE visokotehnološke kartuše imaju posebnu karakteristiku koju nema nijedna druga kartuša na tržištu: nude neusporedivo GROHE SilkMove® iskustvo pokretanja svilenkastom ručkom te precizno namještanje protoka vode i temperature. Ova jedinstvena opcija za korisnike rezultat je interakcije između više od deset komponenti svake kartuše. Najvažniji elementi su dva diska, načinjena od keramičke legure testirane svemirskom tehnologijom, koji klize jedan preko drugog s velikom preciznošću. Posebna maziva s teflonskom tehnologijom primjenjuju se na njihove zrcalno glatke površine tijekom proizvodnje. Mikro pore u keramičkoj leguri služe kao spremnik maziva kako bi diskovi zadržati svoju glatkoću tijekom životnog vijeka slavine.
Operativna ručka spojena je na keramičke diskove pomoću krutog spojnog elementa koji njezino kretanje prenosi na vodilicu. Podizanje ručke otvara put vodi, dok nagibni pokret mijenja količine tople i hladne vode. Čak i nakon mnogo godina korištenja, upotreba ostaje moguća bez ikakvog napora – to je velika prednost kojom se GROHE slavine izdvajaju od ostalih.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CONCETTO KOLEKCIJA SLAVINA | GROHE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *