///COMET KUTNA KADA, AQUAESTIL

COMET KUTNA KADA, AQUAESTIL

Comet – prostrana polukutna kada asimetričnog oblika pogodna je za ugradnju u manje prostore, a dostupna je u varijanti za lijevi i desni kut. Kada Comet nema integriranu sjedalicu.

Kategorije: ,

Opis

Dimenzije
150 x 100 cm
Vol: 220 ltr
Orijentacija
lijeva / desna
Oblik
Kutna asimetrična
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
60 cm
Duljina izljevne garniture
50 cm
Masažni sistemi
De Luxe
De Luxe plus
Trioclean

Napomena
Preljevno-otočna garnitura se ne isporučuje sa kadom (ista se mora naručiti zasebno).

Kupaonska kada Comet izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji je čini ugodnijom na dodir, manje podliježe oštećenjima te je jednostavnija za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.
Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.
Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “COMET KUTNA KADA, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *