///CLAUDIA KUTNA KADA, AQUAESTIL

CLAUDIA KUTNA KADA, AQUAESTIL

Claudia je elegantna varijanta kutne kade sa integriranim sjedalom. Pogodna je za ugradnju svih vrsta masažnih sistema i dodatne opreme.

Opis

Dimenzije
140 x 140 cm
Vol: 180 ltr
150 x 150 cm
Vol: 240 ltr
Orijentacija
Univerzalna
Oblik
Kutna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
60 cm
Duljina izljevne garniture
70 cm
Masažni sistemi
De Luxe
De Luxe plus
Trioclean

Napomena
Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture (istu je potrebno zasebno naručiti).

Kupaonska kada Claudia izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji je čini ugodnijom na dodir, manje podliježe oštećenjima te je jednostavnija za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Automatizirani proces nanošenja smole i staklene vune preko donjeg dijela akrilne ljuske i iverice postavljene na ključnim mjestima osigurava dugotrajnost i savršenu čvrstoću Aquaestil kada. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.
Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CLAUDIA KUTNA KADA, AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *