///ČIKOLA&ČIKOLA S-SA SJEDALOM, TUŠ KADA-AQUAESTIL

ČIKOLA&ČIKOLA S-SA SJEDALOM, TUŠ KADA-AQUAESTIL

Opis

TUŠ KADA ČIKOLA & ČIKOLA S – SA SJEDALICOM, AQUAESTIL

Dimenzije
KLASIČNA 80x80cm 90x90cm
SA SJEDALOM 90x90cm
Dubina
30.0 cm
Orijentacija
Univerzalna
Oblik
Polukružna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
43 cm
Sifon
52 mm

Napomena
Tuš kade se ne isporučuju sa sifonom (isti je potrebno naručiti zasebno).

Napomena
Kupaonske kade i tuš kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi pa je površinsku glatkoću i sjaj moguće vratiti u prvobitno stanje čak i nakon manjih mehaničkih oštećenja.
Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih uz saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava. Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom treba izbjegavati abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi se njima mogla ogrepsti površina kade.Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja kadu je potrebno obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, ispolirajte ju pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu. Redovno održavanje preporuča se provoditi sredstvom za čišćenje i održavanje akrilnih i staklenih površina AQUA CLEAN akril + staklo koje će Vašoj kadi omogućiti postojanost sjaja i potpune čistoće. Ako je pak došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ČIKOLA&ČIKOLA S-SA SJEDALOM, TUŠ KADA-AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *