/, Aquaestil, Kade/CETINA KUTNA KADA | AQUAESTIL

CETINA KUTNA KADA | AQUAESTIL

Cetina – luksuzna kutna kada vrlo skladnih linija i blagih zaobljenja, a posebno je prikladna za ugradnju miješalice sa slapom. U kutu kade nalaze se kaskade, koje u kombinaciji s miješalicom i slapom, dočaravaju efekt prelijevanja vode preko stjenovitih obronaka. Prikladna je za ugradnju svih vrsta masažnih sistema.

PROMOCIJA:

Kada Cetina 140×140/O s oblogom i podnožjem, Kombinirana Masaža Trioclean | voda+zrak    Redovna cijena: 19.409,00 kn

Akcijska cijena: 16.498,00 kn

Cijena za gotovinsko plaćanje /eBanking, virman. Rok izrade 10-14 radnih dana.

 

 

 

Opis

Dimenzije
130 x 130 cm
Vol: 260 ltr
140 x 140 cm
Vol: 280 ltr
150 x 150 cm
Vol: 310 ltr

Orijentacija
Univerzalna
Oblik
Kutna
Mogućnosti ugradnje
Ugradnja s oblogom
Ugradnja obzidavanjem
Visina s oblogom
60 cm
Duljina izljevne garniture
50 cm
Masažni sistemi
Economic
De Luxe
De Luxe plus
Trioclean

Napomena
Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture (istu je potrebno zasebno naručiti).

Kupaonska kada Cetina izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji je čini ugodnijom na dodir, manje podliježe oštećenjima te je jednostavnija za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Automatizirani proces nanošenja smole i staklene vune preko donjeg dijela akrilne ljuske i iverice postavljene na ključnim mjestima osigurava dugotrajnost i savršenu čvrstoću Aquaestil kada. Sve Aquaestil kupaonske kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.
Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.
Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.
Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom. Kod većih oštećenja kade koja se ne mogu sanirati brušenjem i poliranjem, obratite se našem servisu koji će Vam sugerirati moguće načine sanacije.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CETINA KUTNA KADA | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *