///BUCKET KOLEKCIJA SANITARIJA | SCARABEO

BUCKET KOLEKCIJA SANITARIJA | SCARABEO

SCARABEO BUCKET-ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA+EASY-TO CLEAN JEDNOSTAVAN ZA ČIŠĆENJE! Oblik Scarabeo Clean Flush WC® sanitarnog sustava bez ruba omogućava učinkoviti protok vode, a rezultat je aktivan i snažan mlaz vode koji opisuje vodoravni krug prije nego što se voda istoči okomito i natopi unutarnju površinu wc školjke, bez prskanja. To osigurava izvrsne rezultate ispiranja čak i uz smanjene količine vode. Lako dostupna, unutrašnjost plovila može se čistiti s velikom lakoćom.

Opis

Scarabeo Bio System savršeno je integriran u keramičku površinu, ni na koji način nije vidljiv i može se primijeniti i na boje i ukrašene proizvode. Ispunjavanje sigurnosnih propisa testirano je u skladu s ISO 22196 kako bi se potvrdila svojstva biocida.
Učinkovitost Scarabeo BIO sustava nije vremenski reducirana.
Naime, antibakterijska svojstva imaju sljedeće karakteristike: kada bakterije dođu u kontakt s površinom tretiranom  BIO antibakterijskim štitom, on prekida njihov životni ciklus, a time i njihovu proliferaciju kapaciteta.
Antibakterijski zaštitni štit je uvijek aktivan sa ili bez svjetla i ne zahtijeva UV zrake za aktivaciju.
Antibakterijski učinak Scarabeo BIO sustava pomaže uklanjanju loših mirisa, nudeći jamstvo u širem spektru.
Površina tretirana Scarabeo BIO sustavom povećava hidrofilna svojstva, čime se postiže bolja voda i manje prljavštine.
Površina obrađena sa Scarabeo Bio Systemom otežava nakupljanje prljavštine i kamenca, olakšavajući čišćenje i najvišu razinu higijene. Tretman jamči znatnu uštedu vode uslijed znatnog smanjenja korištenja vode obično potrebne za čišćenje.
“Easy-to-clean” svojstvo omogućuje nisku upotrebu proizvoda za čišćenje i manju potrošnju vode, što rezultira smanjenjem štetnog utjecaja na okoliš.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUCKET KOLEKCIJA SANITARIJA | SCARABEO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *