///ARTEGO D+W TUŠ KABINA, Aquaestil

ARTEGO D+W TUŠ KABINA, Aquaestil

Artego D+W je luksuzni paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene. Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata. Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice.

Opis

Klizna tuš vrata Artego D i tuš stijena Artego W

Širina stranice
70cm  80cm  90cm 100cm
MOGUĆNOST IZRADE PO MJERI!
Širina vrata
120cm 140cm 160cm

Visina
200 cm

Orijentacija
lijeva / desna

Vrsta stakla
Prozirno

Boja profila
Srebrna

Materijal
Kaljeno staklo 8 mm

Dodaci
Nanos protiv kamenca bez nadoplate

Napomena
Svaka stranica naručuje se zasebno.
Ukoliko se paravan postavlja na pločice, a ne na tuš kadu, uz narudžbu je potrebno dostaviti nacrt sa točnim dimenzijama prostora za tuširanje.

 

Većina modela paravana s prozirnim staklom tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ARTEGO D+W TUŠ KABINA, Aquaestil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *