/, Filteri za vodu/AQUAHOME 30-N-UREĐAJ ZA OMEKŠAVANJE VODE

AQUAHOME 30-N-UREĐAJ ZA OMEKŠAVANJE VODE

NISTE ZADOVOLJNI KVALITETOM VODE U SVOM DOMU? U kuhalu za vodu  stvara se vodeni kamenac, kao i na slavinama u kuhinji i kupaonici? To znači da IMATE TVRDU VODU!

A mi imamo odlično rješenje! AQUAHOME 30-N-Moderna, potpuno automatska STANICA ZA PRIPREMU I OMEKŠAVANJE VODE.  Najbolje rješenje za veća kućanstva.

Pregled prednosti: Kućanski aparati, koji su u dodiru s vodom – kao što je perilica rublja, perilica posuđa ili kotao, duže vrijeme su zaštićeni od kvarova i troškovi održavanja su niži.  Kada, tuš-kabina, ventili i sanitarni elementi više nisu prekriveni vodenim kamencom.  Troškovi za sredstva za pranje sniženi su i do 60%.  Troškovi potrošene energije sniženi su najmanje 10%.  Koža je zdravija i glatka. Osobe koje imaju problema s kožom osjećaju se puno bolje.  Štedi se vrijeme, jer je čišćenje s mekanom vodom puno jednostavnije.  Kosa je čišća i mekana sa više sjaja.  Odjeća je čvršća i zadržava žive boje.  Smanjenom količinom korištenja sredstava za pranje štiti se okoliš.  Uzimajući u obzir sve navedene prednosti, ugradnja uređaja Aquahome može se isplatit za 2-4 godine.

Opis

AQUAHOME 30-N – FUNKCIONALNOST PO POVOLJNOJ CIJENI

 • Uređaj ima mnogo jedinstvenih funkcija i opcija na upravljačkoj ploči koje poboljšavaju udobnost upotrebe i manju potrošnju soli za regeneraciju sloja.
 • Svijetli zaslonski prikaz i osvjetljeni spremnik soli olakšavaju upotrebu uređaja, npr. za nadopunjavanje solju čak i u tamnim prostorijama, kao što su podrumi, u kojima je uređaj najčešće postavljen.
 • Jedinstveni sustav za dezinficiranje sloja koji se automatski pokreće sa svakom regeneracijom uklanja sve moguće mikroorganizme koji se mogu razviti u sloju ako nema potrošnje vode.

FUNKCIJE UPRAVLJAČKOG SUSTAVA:

 • Programabilno maksimalno razdoblje između regeneracija ako nema potrošnje vode
 • Podesivo trajanje protustrujnog ispiranja i brzog ispiranja
 • Način ekonomične regeneracije
 • Dodatna funkcija čišćenja sloja
 • Mogućnost postavljanja 12-satnog ili 24-satnog sata kao načina prikaza vremena
 • Automatska regeneracija počinje kada je ionsko-izmjenjivački kapacitet smole ispražnjen do 97 %
 • Alarm za nisku razinu soli
 • Pokazatelj razine soli
 • Osvjetljenje u spremniku soli
 • Osvjetljeni zaslon
 • Indikator protoka obrađene vode
 • Prikazano vrijeme do dovršetka regeneracije

Voda. Naizgled neiscrpna. Sve važnija. Pijemo je, koristimo je za pranje ruku i odjeće. Koristimo je i za grijanje domova, ali rijetko obraćamo pozornost na nju. To se događa sve dok ne vidimo talog kamenca u čajniku ili nam instalater grijanja mora ugraditi novi kotao jer je stari uništen od vodenog kamenca.
Teško je povjerovati da voda korištena u domaćinstvu četveročlane obitelji može sadržavati čak 70 kg vodenog kamenca.

Tvrda voda može nestati Na sreću, postoji pouzdani i u isto vrijeme pristupačan način kako se osloboditi od kamenca zauvijek. Dovoljno je kod kuće ugraditi Aquahome omekšivač vode i tvrdu vodu pretvoriti u mekanu čim prođe kroz specijalno filtracijsko sredstvo unutar uređaja. Nakon obrade određene količine vode, sredstvo se automatski podvrgava postupku regeneracije korištenjem rasoline.

Aquahome uređaje proizvodi vodeći svjetski proizvođač uređaja za pripremu vode u kućanstvu, koji već više od 80 godina postavlja mjerila u ovoj branši. Omekšivači vode Aquahome imaju jedinstveno, patentirano rješenje za tretman vode na komforan, ekonomičan i ekološki način.

Često postavljana pitanja

Kada se preporuča ugradnja stanice za pripremu vode u kućanstvu? Ako živite na području s tvrdom vodom, voda sadrži velike količine otopljenih tvari (uglavnom kalcij i magnezij) koji oštećuju kućanske aparate i negativno utječu na druge elemente u našem kućanstvu – nastajanjem naslaga u našim kupaonicama i u grijaćim uređajima troši se više energije za pravilan pogon.

Kako voda postane tvrda? Voda je univerzalno otapalo. Kada prodire kroz stijene, otapa i apsorbira minerale (uglavnom kalcij i magnezij) koji u slučaju zagrijavanja vode uzrokuju stvaranje vodenog kamenca.

Da li su uređaji Aquahome skupi? Cijena je jednaka cijeni perilice rublja dobre kvalitete, ali za razliku od drugih kućanskih aparata ulaganje u Aquahome stanicu za pripremu vode se može vratiti već za 2-4 godine. Zahvaljujući Aquahome uređaju povećat će se učinkovitost sistema grijanja, uštedjet ćete novce potrebne za popravljanje kućanskih aparata. Životni vijek kućanskih aparata također će se produljiti. Smanjit ćete troškove sredstava za pranje suđa i rublja.

Da li ugradnja Aquahome uređaja zahtjeva rekonstrukcije? Ugradnja uređaja je relativno jednostavan zadatak. Ako je moguć pristup glavnom priključku hladne vode i ako je blizu utičnica i sifon za odvod otpadnih voda te malo prostora, uređaj je spreman za ugradnju.

Da li uređaj Aquahome zahtijeva puno prostora za ugradnju? Aquahome uređaji kao kompaktne jedinice ne zahtijevaju puno prostora. Kao kompaktni uređaji njihovo kućište služi i kao spremnik tableta soli koje se koriste za regeneraciju sredstva za pripremu vode.

Da li je uređaj kompliciran za korištenje? Stanice za pripremu vode vrlo se jednostavno koriste, rade automatski i ne zahtijevaju nikakvo održavanje od strane korisnika osim periodičnog dodavanja tableta soli (obično jednom u nekoliko mjeseci).

Kada ću vidjeti razliku u kvaliteti vode? Praktički odmah. Koža i kosa će biti mekši i nježniji nakon kupanja, a oprano rublje će biti svježije i čišće.

Da li se omekšana voda može piti? Omekšana voda je pitka voda. Međutim, osobe koje su na prehrani bez soli trebale bi pripaziti. Omekšanoj vodi stupnja 1 njemačke tvrdoće dodaje se približno 8,2 mg natrija po litri vode. Zbog toga bi osobe koje su na prehrani bez soli trebale uzeti u obzir gore navedeni podatak kod kalkuliranja dnevne konzumacije soli. Ako popijemo 3 litra omekšane vode konzumirali smo 344,4 mg natrija, što odgovara približno 0,87 g soli. Ta količina je ekvivalentna količini soli sadržanoj u jednoj kriški bijelog kruha.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AQUAHOME 30-N-UREĐAJ ZA OMEKŠAVANJE VODE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *