/, Sanitarije/AQUABLADE TEHNOLOGIJA ISPIRANJA

AQUABLADE TEHNOLOGIJA ISPIRANJA

AquaBlade TEHNOLOGIJA ISPIRANJA – ČIŠĆA, TIŠA & ELEGANTNIJA

ČIŠĆA: AquaBlade tehnologija omogućuje čišćenje 95% površine
TIŠA: Dokazano je da su AquaBlade modeli do 25% tiši nego isti modeli wc školjke bez te tehnologije
ELEGANTNIJA: Efikasnije korištenje vode u odnosu na tradicionalne načine ispiranja

TEHNOLOGIJA AQUABLADE OSVOJILA JE BROJNE NAGRADE – NOVA ERA U TEHNOLOGIJI ISPIRANJA   Tehnologija AquaBlade, najznačajnije otkriće poslije izuma prvog vodokotlića u 19. stoljeću. Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Ekskluzivna patentirana tehnologija ispiranja garantira najbolje rezultate ikada, čak i sa malom količinom vode.
AquaBlade postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka blago savijena površina bez ruba glavni je preduvjet za povećanje razine higijene wc školjke. LAKO DOSTUPNA ZA ČIŠĆENJE, INTELIGENTAN DIZAJN I OSJETNO SMANJENA BUKA PRILIKOM POVLAČENJA VODE.

Opis

ČIŠĆA Po pitanju higijenetehnologija AquaBlade nadmašuje sve postojeće wc školjke. Kod standardnih toaleta povelik dio površine školjke ostaje neopran, a posebno u stražnjem dijelu školjke. AquaBlade kanal je pozicioniran u gornjem djelu školjke i samim tim omogućuje čišćenje 95% površine. Optimizirani tlak vode i blage linije školjke omogućuju otklanjanje bakterija bez nehigijenskog prskanja van školjke. Dizajn školjki bez unutarnjeg ruba koji je teško dostupan za čišćenje zbog čega se u njemu lako može nakupiti nečistoća, također olakšava čišćenje.

95% POVRŠINE ŠKOLJKE OPRANO JE SVAKI PUT

ELEGANTNIJA Od “Pametnih” tehnologija se očekuje da funkcioniraju besprijekorno, ali ujedno predstavljaju spoj elegantnog, jedinstvenog dizajna i konkretnih funkcionalnih prednosti. Onda ćete zaita dobiti proizvod čiji se dizajn može okarakterizirati kao inteligentniji.

TIŠA – REZULTATI POKAZUJU DA JE BUKA SMANJENA ZA 25%.

NEMOJTE NAŠE RIJEČI UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO…UVJERITE SE SAMI! Bernard Franken iz Franken Architects-a se izbliza upoznao sa tehnologijom i bio je veoma impresioniran jedinstvenim linijama i diskretnim kanalom za ispiranje. Prektične prednosti su očite – kanal koji obuhvaća kompletni gornji dio školjke praktično omogućuje otklanjanje svih nečistoća. Pored boljeg vizualnog efekta nova tehnologija ispiranja osjetno smanjuje potrebu za dodatnim održavanjem. Kaskadni mlaz koji stvara kanal kreće se oko školjke pod dovoljno velikim tlakom kako bi uklonio sve nečistoće sa školjke – tiho i bez prskanja.
Kanal AquaBlade zaista je vrijedan pažnje. On je praktično gotovo neprimjetan što ga čini izuzetno elegantnim te mu daje velike prednosti u odnosu na alternativne varijente ispiranja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AQUABLADE TEHNOLOGIJA ISPIRANJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *