/Shop
 • 42 - simetrična kada namijenjena za dvije osobe. Njena udobna, anatomski oblikovana unutrašnjost čini je iznimno pogodnom za dulje opuštanje, a njen atraktivan izgled i moderan dizajn svakako će doprinijeti dobrom izgledu Vaše kupaonice.
 • Samostojeća retro kada bijele boje iznutra i izvana s klik-klak sifonom. Akrilna kada dimenzije 790 x 1760 mm, težine 61 kg, zapremnine 270 lt. Kada djeluje tako čarobno sa zidnim nosačem i tuš zavjesom...kao da ste unutar kade ogrnuti čarobnim ruhom koji vas uvodi u novu dimenziju mira i tišine koja je tu samo za vas. Vaš trenutak. Vaša kada.
 • adobe pločice Cifre
  20 x 20 ADOBE | CIFRE CERAMICA Ivory, Pearl, Vison & White Brick&More kolekcija pločica - Hidraulic
 • Agata, jedana od početnih Home colection pločica Roberta Cavallia , ekskluzivna je imitacija cijenjenog ahata koji se od davnina koristi za proizvodnju luksuznih predmeta. Bogata tekstura, postupni prijelazi boja, zapetljane pruge minerala otkrijte kroz doživljaj luksuzne kolekcije pločica Agata s potpisom Roberta Cavallia.  
 • Atraktivna, prostrana kupaonska kada  namijenjena obzidavanju ili ugradnji u podest.
 • 7,5 x 30 & 15 x 15 ALCHIMIA ... Završavamo s povratkom u prostore koji nas podsjećaju na ona mjesta na kojima smo odrasli - interijeri, kao uvijek, koji udišu tradiciju. Stvaramo moderne kuće, ali sa suptilnim dodirom koji nam govori o dugim danima i sretnim poslijepodnevnim satima. Kolekcija pločica Alchimia upravo budi u nama takav osjećaj...  
 • Amadeus 170 - specifična kada vrlo dopadljivog oblika i udobne unutrašnjosti koja je čini posebno pogodnom za ugradnju masažnih sistema. Proizvodi se u lijevoj i desnoj izvedbi.
 • 22,5 x 90 cm AMAZONIA | CIFRE CERAMICA Grey, Nature, Wallnut & Oak
 • Ambasador - prostrana kutna kada udobne unutrašnjosti i elegantnih linija idealna je nadopuna svakoj kupaonici.
 • 23,3 x 120 Amberes Castano / White
 • aquablade wc školjke

  AquaBlade TEHNOLOGIJA ISPIRANJA - ČIŠĆA, TIŠA & ELEGANTNIJA

  ČIŠĆA: AquaBlade tehnologija omogućuje čišćenje 95% površine TIŠA: Dokazano je da su AquaBlade modeli do 25% tiši nego isti modeli wc školjke bez te tehnologije ELEGANTNIJA: Efikasnije korištenje vode u odnosu na tradicionalne načine ispiranja TEHNOLOGIJA AQUABLADE OSVOJILA JE BROJNE NAGRADE - NOVA ERA U TEHNOLOGIJI ISPIRANJA   Tehnologija AquaBlade, najznačajnije otkriće poslije izuma prvog vodokotlića u 19. stoljeću. Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Ekskluzivna patentirana tehnologija ispiranja garantira najbolje rezultate ikada, čak i sa malom količinom vode. AquaBlade postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka blago savijena površina bez ruba glavni je preduvjet za povećanje razine higijene wc školjke. LAKO DOSTUPNA ZA ČIŠĆENJE, INTELIGENTAN DIZAJN I OSJETNO SMANJENA BUKA PRILIKOM POVLAČENJA VODE.
 • Otkrijte novi način osobne higijene! WC koji vas čisti vodom - AquaClean. Voda je od centralne važnosti za ljude od pamtivjeka. Ova tekućina apsolutno je potrebna za naše svakodnevne rituale čistoće. U mnogim kulturama podrazumijeva se da ljudi koriste vodu da bi se očistili nakon upotrebe WC-a, jer to je najčistije i najprikladnije sredstvo za osobnu higijenu. Stoga je prilično začuđujuće da smo sretni kada koristimo toaletni papir u većini slučajeva. Geberit AquaClean serija opremljena je već ugrađenim wellness programom. Individualno podesiv mlaz vode čisti vaš rektalni dio ugodno i nježno. Primjena je jednostavna i djelotvorna. Može se dodati nekoliko funkcija, ovisno o razini željenog komfora: oscilirajuća ručica tuša, Lady tuš za prirodno čišćenje osjetljivih ženskih genitalnih područja, pulsirajući masažni tuš, sušenje toplim zrakom, daljinski upravljač ili memorijske funkcije.
 • 40 x 40 ARK PLOČICE | KERAMIKA MODUS Beige, Brown & White Inspiracija iz Hrvatske po iznimno pristupačnoj cijeni! Keramika Modus u svojoj ponudi ima podne i zidne keramičke pločice različitih dimenzija, namijenjene unutarnjem oblaganju kupaonica, kuhinja, hodnika… i ostalih prostora u interijeru. Bilo da gradite ili preuređujete životni prostor, odabirom keramičkih pločica unesite dašak svoje osobnosti i životnog stila.
 • Arno 170 - ergonomska kada blago zaobljene unutrašnjosti te jednostavnog, ali dopadljivog dizajna.
 • Kupaonska kompozicija Arwen karakteristična je po svojim dopadljivim linijama i funkcionalnosti. Svi elementi se mogu međusobno kombinirati i kupovati zasebno.
 • Astra baza na nogicama
  ASTRA KUPAONSKA BAZA NA NOŽICAMA S TRI PROSTRANE LADICE! Ova linija namještaja sastoji se od puno elemenata koji se međusobno mogu kombinirati, a većina kolona po izboru može biti opremljena uvijek korisnom košarom za prljavo rublje. Ogledala imaju ugodnu LED rasvjetu i mnoštvo prostora za odlaganje.