/O NAMA
O NAMA 2020-04-30T11:34:29+00:00

VAŽNO! KUPOVINA U MALOPRADAJI TIJEKOM MJERA ZAŠTITE

Poštovani kupci,

U tvrtki KMS-PROM slijedimo upute HZJZ za smanjenje unosa i širenje novih infekcija. Uvodimo određene zaštitne mjere za zaštitu zdravlja zaposlenika i Vas cijenjenih kupaca.

Trgovina je otvorena od 27.04.2020. Radno vrijeme: ponedjeljak do petak od 09:00 do 16:00 sati; subota od 08:00 do 13:00 sati.

Preporučujemo kupnju proizvoda u KMS webshopu:

www.opremazakupaonice.com

kao i dogovor termina za posjet izložbenom salonu.

Materijal i opremu, koja Vam je potrebna, možete naručiti putem E-maila ili telefonom kod naših zaposlenika s kojima ćete dogovoriti detalje oko isporuke i preuzimanja robe u poslovnici.

1. Kod NARUČIVANJA PUTEM E-MAIL-a: molimo Vas da dostavite Vaše narudžbe i upite na  email: kristina@kms-prom.hr. Naši zaposlenici će vam izdati ponudu  koju je potrebno uplatiti te dostaviti potvrdu o uplati.  Po vidljivosti vaše uplate i potvrde od strane našeg zaposlenika dogovaraju se detalji isporuke u poslovnici.

2. Kod TELEFONSKOG NARUČIVANJA: narudžbe pozivom na broj 01/3340501 & 098 335 823 (Viber & WhatsApp) & daljnje upute oko ponude i preuzimanja robe.
3. Prije PREUZIMANJA obavezno nazvati i provjeriti da li je roba spremna za isporuku/preuzimanje.
4. Kod PREUZIMANJA nazovite naše djelatnike za samu isporuku i preuzimanje robe.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš KMS-PROM

Dobrodošli u KMS čaroban svijet kupaonica

Želite li opremiti kupaonicu kvalitetno, maštovito i sa stilom, na pravim ste stranicama! Već više od 20 godina KMS-PROM inspirira kupce i posjetitelje maštovitim i kreativnim kupaonicama koje ugrađene u interijer vašeg doma postaju prava mala wellness oaza.
Od kupaonice 21. stoljeća zahtijeva se mnogo – ona mora ispuniti želju pojedinca za ugodom i zdravljem, biti karakterističnog dizajna te se dobro uklopiti u različite stilove života.
Ponestaje li vam ideja i ne znate kako započeti kreaciju nove ili adaptaciju postojeće kupaonice, obratite nam se s punim povjerenjem.
Tražite nešto drugačije, posebnije, originalnije, ideju  – INSPIRACIJU, i više ste nego dobrodošli u naš čaroban svijet kupaonica u kojem ćete pronaći niz kvalitetnih proizvoda atraktivnog dizajna, a na Vama je da ih otkrijete, poželite i ugradite u svoju novu kupaonicu!

I iskreno se nadamo da će Vas ove stranice inspirirati te da ćete pronaći bezbroj ideja za kreaciju savršene kupaonice koja će biti u skladu s Vašim životnim stilom i potrebama.

Dopustite nam da Vas iznenadimo!

DOBRO DOŠLI!

Vaš KMS-PROM