/O NAMA
O NAMA 2020-03-16T11:13:56+00:00

VAŽNO! OBAVIJEST O RADNOM VREMENU OD 16.03.-31.03.

Odlukom društva – izložbeno-prodajni salon na adresi Av.hrv.branitelja 26 biti će zatvoren od 16.03.-31.03.  Poslovanje se u navedenom razdoblju nastavlja virtualno, dostupni smo putem e-maila (kristina@kms-prom.hr), na tel.brojevima 01/3340501 i putem VIBERA i WHATSAPPa na broju 098335823. Slobodno nam se javite, rado ćemo svima napraviti našu najbolju ponudu za odabrane proizvode. Ukoliko u međuvremenu dođe do bilo kakve promjene, stavljamo obavijest na našu stranicu.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš KMS-PROM

Dobrodošli u KMS čaroban svijet kupaonica

Želite li opremiti kupaonicu kvalitetno, maštovito i sa stilom, na pravim ste stranicama! Već više od 20 godina KMS-PROM inspirira kupce i posjetitelje maštovitim i kreativnim kupaonicama koje ugrađene u interijer vašeg doma postaju prava mala wellness oaza.
Od kupaonice 21. stoljeća zahtijeva se mnogo – ona mora ispuniti želju pojedinca za ugodom i zdravljem, biti karakterističnog dizajna te se dobro uklopiti u različite stilove života.
Ponestaje li vam ideja i ne znate kako započeti kreaciju nove ili adaptaciju postojeće kupaonice, obratite nam se s punim povjerenjem.
Tražite nešto drugačije, posebnije, originalnije, ideju  – INSPIRACIJU, i više ste nego dobrodošli u naš čaroban svijet kupaonica u kojem ćete pronaći niz kvalitetnih proizvoda atraktivnog dizajna, a na Vama je da ih otkrijete, poželite i ugradite u svoju novu kupaonicu!

I iskreno se nadamo da će Vas ove stranice inspirirati te da ćete pronaći bezbroj ideja za kreaciju savršene kupaonice koja će biti u skladu s Vašim životnim stilom i potrebama.

Dopustite nam da Vas iznenadimo!

DOBRO DOŠLI!

Vaš KMS-PROM