/Obavijesti | Akcije
Obavijesti | Akcije 2020-03-16T11:12:02+00:00

VAŽNO! OBAVIJEST O RADNOM VREMENU OD 16.03.-31.03.

Odlukom društva – izložbeno-prodajni salon na adresi Av.hrv.branitelja 26 biti će zatvoren od 16.03.-31.03.  Poslovanje se u navedenom razdoblju nastavlja virtualno, dostupni smo putem e-maila (kristina@kms-prom.hr), na tel.brojevima 01/3340501 i putem VIBERA i WHATSAPPa na broju 098335823. Slobodno nam se javite, rado ćemo svima napraviti našu najbolju ponudu za odabrane proizvode. Ukoliko u međuvremenu dođe do bilo kakve promjene, stavljamo obavijest na našu stranicu.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš KMS-PROM

Obavještavamo cijenjene kupce i posjetitelje o promjeni imena ulice. Ulica Maršala Tita preimenovana je u AVENIJU HRVATSKIH BRANITELJA.

Mi smo i dalje na istom mjestu, na istoj lokaciji pod novim brojem 26.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

-15% popusta na program masažnih kada Aquaestil

POSEBNA AKCIJSKA CIJENA:

Masažna kada Cetina 140×140 s oblogom, masažni sustav Trioclean  15.075,00 kn

Popust  vrijedi isključivo za gotovinsko plaćanje.

OGLAŠAVAMO VELIKU RASPRODAJU ZADNJIH KVADRATA PLOČICA U 1. KLASI! Po više nego fantastičnim cijenama od 59,00 kn/mq na dalje…keramičke pločice, gres pločice za unutarnje i vanjsko oblaganje, u raznim formatima.

I još jedna važna obavijest….

Od sada naše proizvode možete kupovati iz udobnosti svoga doma  u KMS-PROM INTERNET TRGOVINI klikom na www.opremazakupaonice.com

WEB-SHOP se svakodnevno nadopunjuje novim proizvodima. Ukoliko na našoj stranici kms-prom.hr pronađete proizvod koji se trenutno još ne nalazi u webshopu, slobodno nas možete kontaktirati – a mi ćemo vam napraviti ponudu za proizvod kojoj nećete moći odoljeti 🙂

Cijene izražene u webshopu uključuju PDV. Na navedene cijene u webshopu, redovne i akcijske, ostvarujete dodatnih 10% popusta za e-banking uplatu. Popust se aplicira na kompletan iznos košarice (osim na cijenu dostave) pri zaključivanju narudžbe.