/Obavijesti | Akcije
Obavijesti | Akcije 2021-09-28T09:31:24+00:00

OBAVIJEST O SKRAĆENOM RADNOM VREMENU:

OD 27.09. DO 01.10 DUĆAN radi SKRAĆENO od 9 – 13:00 sati, zahvaljujemo na razumijevanju!

U tijeku je velika rasprodaja izložbenih eksponata na 40-50% sniženo od maloprodajne cijene. Lagerski program pločica snižen od 25 – 50 %, ovisno o trenutno raspoloživim količinama…

VAŽNO!

KUPOVINA U MALOPRADAJI TIJEKOM MJERA ZAŠTITE

Poštovani kupci,

U tvrtki KMS-PROM slijedimo upute HZJZ za smanjenje unosa i širenje novih infekcija. Uvodimo određene zaštitne mjere za zaštitu zdravlja zaposlenika i Vas cijenjenih kupaca.

Materijal i opremu, koja Vam je potrebna, možete naručiti putem E-maila ili telefonom kod naših zaposlenika s kojima ćete dogovoriti detalje oko isporuke i preuzimanja robe u poslovnici.

1. Kod NARUČIVANJA PUTEM E-MAIL-a: molimo Vas da dostavite Vaše narudžbe i upite na  email: kristina@kms-prom.hr. Naši zaposlenici će vam izdati ponudu  koju je potrebno uplatiti te dostaviti potvrdu o uplati. Plaćanje gotovinom ili karticom do daljnjega nije moguće. Po vidljivosti vaše uplate i potvrde od strane našeg zaposlenika dogovaraju se detalji isporuke u poslovnici.

2. Kod TELEFONSKOG NARUČIVANJA: narudžbe pozivom na broj 01/3340501 & 098 335 823 (Viber & WhatsApp) & daljnje upute oko ponude i preuzimanja robe.
3. Prije PREUZIMANJA obavezno nazvati i provjeriti da li je roba spremna za isporuku/preuzimanje.
4. Kod PREUZIMANJA nazovite naše djelatnike za samu isporuku i preuzimanje robe.
5. Povrati i zamjene tehnički nisu moguće.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš KMS-PROM

Obavještavamo cijenjene kupce i posjetitelje o promjeni imena ulice. Ulica Maršala Tita preimenovana je u AVENIJU HRVATSKIH BRANITELJA.

Mi smo i dalje na istom mjestu, na istoj lokaciji pod novim brojem 26.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

-15% popusta na program masažnih kada Aquaestil

POSEBNA AKCIJSKA CIJENA:

Masažna kada Cetina 140×140 s oblogom, masažni sustav Trioclean  15.075,00 kn

Popust  vrijedi isključivo za gotovinsko plaćanje.

OGLAŠAVAMO VELIKU RASPRODAJU ZADNJIH KVADRATA PLOČICA U 1. KLASI! Po više nego fantastičnim cijenama od 59,00 kn/mq na dalje…keramičke pločice, gres pločice za unutarnje i vanjsko oblaganje, u raznim formatima.

I još jedna važna obavijest….

Od sada naše proizvode možete kupovati iz udobnosti svoga doma  u KMS-PROM INTERNET TRGOVINI klikom na www.opremazakupaonice.com

WEB-SHOP se svakodnevno nadopunjuje novim proizvodima. Ukoliko na našoj stranici kms-prom.hr pronađete proizvod koji se trenutno još ne nalazi u webshopu, slobodno nas možete kontaktirati – a mi ćemo vam napraviti ponudu za proizvod kojoj nećete moći odoljeti 🙂

Cijene izražene u webshopu uključuju PDV. Na navedene cijene u webshopu, redovne i akcijske, ostvarujete dodatnih 15% popusta za e-banking uplatu. Popust se aplicira na kompletan iznos košarice (osim na cijenu dostave) pri zaključivanju narudžbe.