//VEŠERAJ – DA ILI NE?

VEŠERAJ – DA ILI NE?

Danas se sve više prilikom projektiranja stanova, obiteljskih kuća, apart hotela… predviđa mjesto za pranje, sušenje i peglanje veša – takozvani Vešeraj. Voljeli ga ili ne, Vešeraj je danas  čista potreba, a itekako doprinosi i samoj organizaciji doma. Prilikom projektiranja kupaonice,  pokušavamo dislocirati veš mašinu i sušilicu u neki drugi prostor, pa se nekako linijom manjeg otpora veš mašina i sušilica sele u kuhinju…No, ukoliko stvarno imate još jednu prostoriju viška – savjetujemo vam da to bude vešeraj – super praktičan prostor za smještaj perilice, sušilice, dubokog umivaonika za ručno pranje, sredstava za pranje i čišćenje, daske za peglanje i niza polica za sve neophodne dodatke.

Ovako organiziran vešeraj sa svim potrebitim na jednom mjestu, pojednostavljuje cijelu priču oko pranja, sušenja i peglanja veša, a isto tako već samim time što „izbacujete“ perilicu iz kupaonice, kupaonici dajete jednu novu dimenziju ostavljajući više prostora i mogućnosti veće kreativnosti za njeno ljepše i praktičnije uređenje.
Predstavljamo vam nekoliko Veš-elemenata koji će – ukoliko su skladno postavljeni i dobro organizirani u prostoru – u potpunosti stvoriti harmoničnu cjelinu u kojoj je svaki cm prostora savršeno iskombiniran i iskorišten. A za dodatne savjete oko uređenja VEŠERAJA slobodno nam se javite! ekipa KMS-PROMa, 01/3340501.

 

By | 2019-01-18T17:06:26+00:00 siječanj 18th, 2019|News|0 Comments

About the Author:

Facebook Profile photo

Leave A Comment