//KAKO SE RIJEŠITI KAMENCA U 5 MIN?

KAKO SE RIJEŠITI KAMENCA U 5 MIN?

Priznajte..što vas najviše izluđuje u kupaonici? Čak i više od čišćenja wc školjke, čak i od samog izgovora riječi kamenac…Neeee! Opet moram očistiti tuš kabinu!!!!

U potpunosti vas razumijemo…i nama je bilo tako dok nismo otkrili NANO PREMAZ za impregnaciju stakla. I olakšali si život 500%!

Dobra strana ovog premaza je u tome da više ne trebate koristiti nikakva agresivna sredstva za čišćenje i uklanjanje kamenca koji dokazano štetno utječu na kožu i dišne puteve, već staklene površine tuš kabine nakon tuširanja isperete vrućom vodom i lagano obrišete čarobnom krpom. Naravno, čarolija je utoliko veća ukoliko ne koristite netkanu krpu. Premaz je ECO FRIENDLY, 100% biorazgradiv. I jako ga volimo!

Kako primijeniti NANO IMPREGNACIJU?
Preporučujemo  korištenje zaštitnih rukavica prilikom nanošenja premaza. Postupak obavezno  vršiti u ventiliranim prostorima. Svi  premazi koji sadrže alkohol mogu dovesti do isušivanja kože prilikom nanošenja ili tijekom dužeg boravka i nanošenja premaza u neventiliranom zatvorenom prostoru može uzrokovati vrtoglavicu.
Staklo tuš kabine mora biti posve suho i čisto prije nanošenja nano premaza. Ulijte premaz na netkanu krpu (preporučujemo upotrebu tzv. čarobne krpe) i primijenite izravno na površinu. Nanesite preko cijele površine kružnim pokretima . Nakon 60 minuta (što je vanjska temperature viša sušenje je brže) koristeći krpicu koja se ne cufa opet kružnim pokretima ispolirajte površinu.
Premaz se aktivira toplinom dobivenom trenjem poliranja. Bolje ispolirano-bolji učinak.
Ne koristite previše Nano  tekućine, jer što je deblji sloj na staklu, teže će se ispolirati i neće biti dobar učinak.
Stvrdnjavanje / sušenje – treba  biti najmanje  60 minuta, ovisno o vlažnosti zraka. Neke vrste  površina mogu zahtijevati duži period. Ne dirajte površinu za to vrijeme i nemojte dopustiti kontakt s vodom. Ako je vlažnost zraka veća, preporučamo produljenje sušenja (do nekoliko sati
“Easy-to-Clean” i pearling učinak pojavljuje cca. 30-60 minuta nakon primjene.)
ekipa  KMS-PROMa / tel.01/3340501

 

By | 2017-08-03T13:54:44+00:00 3 kolovoza, 2017|News|0 Comments

About the Author:

Facebook Profile photo

Leave A Comment