//RimFree wc školjka – bez ruba, prava revolucija!

RimFree wc školjka – bez ruba, prava revolucija!

Ovo je jedan od onih fenomenalnih proizvoda od kojih vam zastaje dah koliko su fantastični! Kad su nam bili predstavljeni prvi rimfree modeli wc školjaka, nismo ni pitali koja im je cijena već kada ih možemo kupiti!

JA ŽELIM OVU ŠKOLJKU! Ni jedna joj nije ravna koliko god da je dugačka i široka, svemirski dizajnirana – ipak, školjka bez ruba je kraljica nad kraljicama!

GEBERIT PREDSTAVLJA REVOLUCIONARNO RJEŠENJE KOJE ELIMINIRA PROBLEM BAKTERIJA I NEČISTOĆA ISPOD UNUTARNJEG RUBA!… i zato jako volimo ovu školjku jer ona tog unutarnjeg ruba nema! I ne samo to, ovakav tip wc školjke značajno štedi vodu i smanjuje vrijeme potrebno za čišćenje uz zadržavanje najviših standarda higijene.
Kod ove wc školjke najnovije generacije radi se o jedinstvenom obliku školjke bez ruba, a na taj način ovo pametno rješenje pomaže u održavanju maksimalne higijene tog dijela kupaonskog prostora.
Kod klasičnih, obrubljenih wc školjki – bakterije i nečištoća nakupljaju se ispod unutarnjeg ruba, pa je, pri njihovu čišćenju nužno upotrebljavati agresivna sredstva za čišćenje.  I još wc školjka neće biti baš tako čista kao što bismo željeli.

ROCA je napravila još jedan dodatak RIMLESS tehnologiji i dodala CLEAN RIM oznaku – sve školjke CLEAN-RIM osim što su bez ruba, u sastavu svoje glazure imaju jedan dodatak koji omogućava  da površina školjke ne dozvoljava nakupljanje nečistoća što pridonosi još većoj higijeni i turbo lakom čišćenju wc školjke.
Sa svojim rimless inovativnim dizajnom, CLEAN RIM dozvoljava da ispiranje cirkulira po cijelom unutarnjem promjeru WC školjke i na taj način postiže veću efikasnost ispiranja unutar WC školjke.
CLEAN RIM-RIMLESS WC ŠKOLJKA nema oštre kutove, uglove, rupice za ispiranje što rezultira jednostavnijim čišćenjem i čime postižemo veću razinu higijene od standardnih wc školjki.
I suma sumarum:
NAČIN RADA:
1. Voda se ispušta iz spremnika koji se nalazi na poleđini wc školjke.
2. Zahvaljujući tome što wc školjka nema vijenac, voda se distribuira uzduž cijelog gornjeg ruba i ide dolje prema odvodu.
3. Pošto se voda distribuira po cijeloj površini wc školjke, čisti prljavštinu što rezultira većom higijenom i čišćom površinom.
Za razliku od toga, konvencionalna wc školjka s vijencem ispire wc školjku kroz postojeće rupice u donjem dijelu vijenca, tako da voda izlazi iz njih, padajući prema odvodu i čisteći prljavštinu koja se nađe na putu, ali istodobno ostavljajući iza sebe prljavštinu u rupicama.
Zar ovo nije  školjka za 10?!!!
ekipa  KMS-PROMa/nazovite nas! 01/3340501 i naručite svoju rimless školjku već danas

By | 2017-08-03T13:20:22+00:00 3 kolovoza, 2017|News|0 Comments

About the Author:

Facebook Profile photo

Leave A Comment